| Denis_Dréw_1999 a întrebat:

Salut, recent am avut un meci de baschet si am cazut din aer prost pe mana stanga si ma doare undeva intre cele doua oase la cot, imediat dupa meci m-am dus la ortopedie iar doctorul mi-a spus ca e contuzie la nerv. dar eu nu imi pot indrepta mana. o pot tine doar ca si cum o tin indreptata spre mana stanga ca sa nu ma doare. la meci dupa ce am cazut o puteam misca pentru ca eram incalzit, dar dupa 30-40 minute am inceput sa simt mai rau si ceea ce am spus mai sus..doctorul mi-a pus un pansament si mi-a spus sa pun Rivanol exact la cot unde ma doare... dar eu cred ca nu e contuzia aceea la nerv deoarece nu imi pot indrepta mana complet sa o tin dreapta. simt ca ma tine ceva si ma doare foarte tare... Puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat sau cineva care se pricepe in acest domeniu va rog frumos! Dau funda. HELP. (ma sperie situatia)

1 răspuns:
| DFA1 a răspuns:

Nu te putem ajuta, pentru că nu ne putem da cu părerea despre așa ceva. Cel mai bine te duci la doctor pentru ajutor specializat. Nu trebuie să te sperie doctorul, este pur și simplu omul care învață ani de zile ca să facă oamenii bine happy