E ok, ala are deja tot ce-i trebuie. Dextroza in general se ia cu creatina sau un concentrat proteic.
dextroza = carbohidrati simpli
Gainerul are deja o gramada de carbohidrati simpli pe portie, in schimb un concentrat proteic nu are aproape deloc.
In principiu e ok
Si vezi ca eu nu am recomandat dymatize super mass gainer + dextroza, produsul ala are deja carbohidrati, nu mai are rost sa adaugi dextroza, o sa ai prea multi carbohidrati.
Mai adauga si niste grasimi sanatoase ( masline, alune, nuci, etc. ) si niste legume crude ca garnitura ( ca o alternativa la carotofi, uneori ).
Daca as lua doar gainerul ar fi ok s-au ar mai trebui ceva pe deasupra?
E ok, ala are deja tot ce-i trebuie. Dextroza in general se ia cu creatina sau un concentrat proteic.
dextroza = carbohidrati simpli
Gainerul are deja o gramada de carbohidrati simpli pe portie, in schimb un concentrat proteic nu are aproape deloc.
Eu zic ca totul e bun Dar ora 19:00 ar fi bine sa nu mai mananci! Si ia-ti micul dejun pe la 9:30-10 ca pentru ora 11:00 sa fii numai bine pentru gustare(fructe)
Spune-mi si de ce sa nu mai mananc la 19:00?
Daca vei manca dupa ora 19:00 ai putea sa ieiin greutate! Daca tii acest regim+modificarile mele ar fi perfect! FUNDA?
Man eu trebuie sa iau in greutate. Se vede ca nu stii despre ce vorbesc. Eu fac sala si in felul acesta cu mancarea pe care am intentionat sa o mananc ar fi numai bine sa iau in +masa musculara dar am vrut sa aflu si parerea cuiva care se pricepe dar vad ca nu am de la cine.
Eu zic sa te mai documentezi
si termina cu "funda?" dupa un raspuns, asta fac doar copiii mici
Dupa antrenament consumi doar suplimentul? atat? si doar la 18:00 mananci? nu suna bine.
Da nu credeam ca va observa cineva si nu am vrut sa spun : dupa sala iau suplimentul si imi cumpar un sandwich cu piept pui. Si mai mananc la ora 20-21 depinde!
Iaurtul ia-l dimineata cu cerealele si trece laptele seara ca are caseina, proteina cu absorbtie lenta, care-ti este necesara pe timpul noptii.