Nuuuuu,prea mult dureaza.
Adica 90 de minute faci antrenament?
Prea mult timp.Maxim 1h, MAXIM.
Poti incerca acest program de 5 zile:
1)Luni-piept+gambe
2)Marti-spate+antebrate
3)Miercuri-picioare
4)Joi-biceps+triceps
5)Vineri+umeri+trapezi.
Sau :
Luniiept+biceps
Martiicioare
Miercuriauza
Joi:Umeri+Triceps+antebrate
Vineri:Spate+trapezi+gambe
Eu folosesc primul program dar miecuri fac pauza, dar din ce am citit am vazut ca nu vrei sa faci sambata si duminica.
Piept+triceps si spate+biceps de regula nu prea se fac, numai cei care au 5+ ani de sala.
Pentru ca de ex:Bagi piept, si cand bagi tricepsul il supraantrenezi, la fel cu spatele si bicepsul.
Ce ex faci la spate, de iti ies 5?
Am inteles, mersi! As putea face in asa fel incat sa ma pot duce si sambata, daca zici ca primul antrenament e mai bun decat al doilea.
Si al doilea este bun.Ti-am dat 2 programe pentru ca o data la 2-3 luni, trebuie sa-ti schimbi programul, pentru a nu se obisnuii muschii cu acel program, si cresterea sa fie mult mai mica.Cand schimbi programul, iti sochezi muschii, lucru ce duce la o crestere exponentiala a masei musculare si fortei.
De ce nu lasi pieptul si spatele singure si sa muti bratele si umerii separat?
gen :
ziua 1 - piept
ziua 2 - spate
ziua 3 - brate si umeri
ziua 4 - picioare
Trapezul il poti lucra cu spatele.
1.Nu mergi mai mult de 4 zile pe saptamana.
2.Baga pectorali+triceps, la piept faci 4 exercitii de baza, iti alegi tu, te documentezi si la triceps faci flotari la paralele, aici lucreaza si tricepsul si pieptul.
3.Mai poti baga spate+biceps si aici exercitiile de baza si la biceps mai faci doar un exercitiu (tractiuni).
Esti la inceput, bratele oricum lucreaza cand lucrezi grupele mari ( spate, piept) si daca faci exercitiile corect lucreaza si bratele. Daca bagi 4 exercitii de baza la spate si mai bagi tractiuni pentru biceps e suficient.
Maxim 4 zile?Prietene eu intr-un an si 3 luni de sala cu 5 zile de antrenament pe saptamana, am luat 18kg.Da, poate tie iti merge programul cu 4 zile, eu recomand 5 zile, toti au un genetic diferit.Varmiu baga 6 zile si e cat usa.
Doar 1 ex pentru biceps, si 1 pentru triceps?)Hai ca ma faci sa rad.
Eu de la 28 cm am ajuns la 36.3 in brat, cu 3 exercitii nu numai cu 1.
Da.Bicepsul si tricepsul se lucreaza atunci cand executi exercitii pentru piept si spate, Dar trebuie sa antrenezi si bratele(De obicei o zi separata)sau cu grupe mai mari GEN:piept+biceps, spate+triceps DAR intre aceste 2 zile trebuie sa ai o zi de pauza sau sa lucrezii picioarele.
Atunci cand faci biceps, triceps nu trebuie sa faci mai mult de 10 serii, iar pentru grupele mari gen spate, picioare atunci poti face cate 12-15 serii.
Mhm, deci o sa ma duc pe cel cu 5 zile
Tocmai tu te-ai gasit sa imi dai mie sfaturi?
Si de ce sa nu dau ma? Tatal meu face sala de 13 ani, si a ajuns la dimensiuni Impresionante Natural.Nu te apuca sa ma contrazici daca nu sti cine sunt!