Salut. ce ti se intampla este o raceala, sau primele semne ale ei! ce poti face este sa bagi un aport de vitamina ca (Vitamina C simpla de la farmacie) si antrenamente poti face si in casa (abdomene, alergat pe loc, orice care se poate face in casa)
Parerea mea e ca n-ar trebui sa opresti antrenamentul, dar inainte sa alergi, du-te la medic, sa nu fie ceva care nu se impaca cu alergatul.
De fapt ar fi bine sa mergila medic chiar daca nu mai alergi: poate e amigdalita sau ceva de genul asta, e bine de stiut.
Succes!
Cu siguranta ai parte de raceala.Te pot intreba daca ai alergat pe frig, in timpul zilei? Te sfatuiesc sa ceri parerea unui medic inainte de a practica un sport, sa te consulte daca esti sau nu apt.Alergatul face bine, dar nu te poti forta sa faci ceva ce nu iti place, 10-20 minute in fiecare zi e de ajuns.Probabil ai avut simptomele alea deoarece organismul nu e obisnuit cu asa ceva.Salut si multa bafta cu alergatul
Asa este am racit...Dar de luni incep iar.cu toate ca e cam frig, dar eu pentru inceput alerg cite 3 km de trei ori pe saptamana, pina se mai da organismul, nu fortez de loc, chiar ma simt foarte bine. oricum merci pentru raspunsuri (y)
Toffifee întreabă: