Cu cât te simţi mai sigur pe tine cu atât micşorează şi unghiul virajelor pe care le iei. Până deprinzi o anumită siguranţă nu-ţi ascuţi prea tare canturile. În rest, doar căzând şi ridicându-te vei reuşi să capeţi un control perfect.
Nu-i normal, mai ales cand te lauzi va esti stadiu avansat, dar nu poti controla schiurile pe portiuni de gheata.
Probabil ca mai ai destule de invatat, pana sa fii considerat avansat.
Dar pentru asta, trebuie sa fii realist si modest si sa ceri ajutorul unui profesionist. Ideal este sa faci asta cu instructorul, cand esti pe partie, ca sa-ti arate si sa-tie explice.
Eu as incerca sa ma interesez inainte de starea partiei sau as ocoli-o.
A mai fost unul care a sarit cu capul inainte si era obisnuit cu viteza... il chema Schumacher.
N-am mai auzit demult de el. Banuiesc ca nu esti la fel de cunoscut sa iti permiti sa fii crescut in ghiveci precum o floare...
Sănătate! Aveți toată dreptatea de partea dumneavoastră. Îmi place răspunsul pe care mi l-ați oferit. Mulțumesc mult.
Iti mai trebuie cativa ani de schiat ca sa ajungi sa controlezi schiurile cum ti-ai dori tu.
Sănătate! Nu cred că se pune problema de ani, în cazul meu, de control pe gheață. Țin să cred că pot să ma autodepășesc în câteva luni. Sunt ambițios. Vă mulțumesc pentru răspuns.