| Vlad9371 a întrebat:

Sportul care il practica Catalin Morosanu cum se numeste? Si mai am o intrebare: acu vreau sa fac muay thai si cred ca o sa practic vreo 2 ani... Morosanu cum a ajuns luptator ca as vrea si eu sa-mi incerc norocu dar nu stiu unde sa ma duc si ce sa fac? Ms.

Răspuns Câştigător
| cata01 a răspuns:

Salut,eu sunt din tg-jiu.Am practicat sportul pe care il practica morosanu, este vorba despre kickBoxing.Pentru a fi remarcat in primul rand trebuie sa te inscri la kickBox.Din cate am inteles stai in iasi, sunt destui antrenori pe acolo si diverse cluburi.Te vei duce te vei inscrie, vei incepe antrenamentele.In primele luni nu vei participa la concursuri, doar te vei antrena si vei invata tehnicile. Dupa cateva luni daca esti destul de bun te vei duce la concursuri. Dupa daca esti bun te vei deveni campion national la categoria ta, si atunci vei fi chemat la gale.Si in acele gale vei face ce face si catalin morosanu.Dar mai intai trebuie sa fi destul de bun pentru acest sport de contact.Si asta poate spune doar un antrenor.Bafta sper ca te-am ajutat...

4 răspunsuri:
| nuamPleaca a răspuns:

Se numeste KickBox happy Poti sa te duci in orasul tau si sigur este un profesor care practica asa ceva :/ bafta

| NightCrowler a răspuns:

Da in primul rand de unde esti si poate mai vorbim.

| Vlad9371 explică:

Din ce ati spus voi am inteles partial: (1)sportul care il face morosanu se numeste kickboxing, Dar nu am inteles cum sa ma fac ''remarcat'' adica sa fac ce face si morosanu. M-am intalnit de vreo 3 ori cu morosanu (o data pe la stadion si de vreo 2 ori prin cartierul nicolina din iasi) si stiu ca sta in iasi as vrea sa ma intalnesc cu el sal intreb dar nu prea cred ca o sa ma ajute el prea mult si de asta va intreb.

| Vlad9371 explică:

In sfarsit frate un raspuns clar si serios. Ms ca mai lamurit...pentru asta iti dau funda.