Bună.
Suplimentele de orice fel le primești numai la indicația medicului.
Pa, pa.
Asa inconstienti sunt unii ca tine inca ar trebui sa va lasam sa faceti ce vrei voi.Nu ai dezvoltat mare lucru pentru ca ai lene in tine si nu ai un program adecvat.Crezi ca daca vei lua proteine vei face muschi? Tu nici nu stii ce sunt alea! Ai auzit pe la sala de ele.In primul rand alea fac rau daca nu stii sa le folosesti.In primul rand trebuie sa te gandesti la asta. Daca iei proteine si te lasi de sport te flescaiesti tot si o sa arati ca un mosneag si in al doilea rand o sa umflii muschii aiurea.
Bai inconstientule, nu mai da raspunsuri asa auzind niste lucruri de pe la cei din fata blocului ca spui numai prostii.
In primul rand, suplimentele sunt naturale (extragere a proteinei din lapte, soia, oua) deci nu au cum sa iti faca rau, sunt doar suplimente, adica suplimenteaza alimentatia.
In al-2lea rand, daca iei suplimente muschii isi vor pastra forma mai bine decat daca nu iei atunci cand (doamne fereste) te lasi de sala.
In al-3lea rand, ce spui tu sunt "STEROIZI, HORMONI" iar aceeia chiar fac rau.
Iti recomand, intai fa-ti analizele clinice, apoi mergi la un medic nutritionist sa iti recomande ce sa iei. Atentie ce consumi! Esti in crestere si suplimentele nutritive trebuie recomandate de medic. Nu le lua dupa ureche pentru ca te poti trezi ca iti creste masa musculara mai mult decat iti doresti. Nu e ceva cu care sa te joci sau sa glumesti. Si mai mult - nu trebuie demonstrat nimic nimanui... Bafta.
Parerea mea e ca mai intai ar trebui sa-ti lasi corpul sa se dezvolte si dupa aia sa incepi cu suplimentele nutrtive nu de alta dar poti avea probleme mai tarziu. Oricum nu prea sunt de acord cu consumul lor sper ca te-am ajutat.
Cu ce ai ajutat, ca ai aberat si nu ai spus nimic concret.
Nu esti de acord cu consumul suplimentelor? Sa inteleg ca tu poti sa mananci 1-2 kg de carne pe zi? Sau esti un copil mic si firav care vrea sa puna muschi cu doar 3 mese pe zi?
Vorbește pentru tine eu mi-am spus părerea nu am nevoie să-mi dezvolt masa musculară mă simt bine în pielea mea așa cum sunt.Iar pentru cel care a pus întrebarea dacă dorește să ia suplimente la o vârstă la care corpul încă se dezvoltă e problema lui.
Daca esti ala din poza... ce pot sa zic, e bina ca te simti bine subdezvoltat...
Si suplimentele te AJUTA la dezvoltare. Sau tu HABAR NU AI ce sunt?
Wow și ar trebui să mă simt jignită frumos chiar n-am ce să zic ca să știi și tu o femeie dacă are masa musculară prea dezvoltată gen incredibilul hulk aia nu mai arată a femeie nu zic că nu e ok că și femeile să aibă un pic de mușchi dar nici prea așa că nu mai vorbi să te afli în treabă aiurea.
Ideea era alta, topicul subiectului era cresterea masei musculare, asa ca despre asta se vorbeste aici
chestii de geunl "nu am nevoie să-mi dezvolt masa musculară" sunt off-topic.
Ori vorbim pe subiect ori nu, decat sa comentam aiurea
Ah sti ce lasa asa mergi la sala 2, 3 ore pe zi si nu luoa suplimente corpul trebuie sa se dezvolte