| Lexmyyy a întrebat:

Salut spuneti-mi si mie va rog cum as putea sa slabesc si sa fac muschi la picioare. plz.

6 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Pai care e obiectivul tau prioritar, sa slabesti sau sa faci muschi?

E aproape imposibil sa slabesti si sa-ti maresti masa musculara in acelasi timp.

Asa ca intrebarea este : ce vrei intai?

| Lexmyyy explică (pentru Cosmin86):

Pai. as vrea sa fac muschi da. adica sa nu par gras cam ceva in genu nici eu nu stiu prea sigur. sad

| Lexmyyy explică (pentru Cosmin86):

Adica. ceva in genu sa am niste picioare suple da si musculoase... cam cear trebui sa fac?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Lexmyyy):

Intai sa pui muschi si apoi sa faci definire ( adica slabesti mentinand masa musculara ).

Pentru a creste muschii :

1. 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati, de genul 30 % proteine, 60 % carbohidrati, 10 % altele ( fibre vegetale, etc. ), asa ar trebui sa arate dieta ta zilnica
2. antrenamente pentru masa musculara, de maxim 2 ori pentru picioare, sa faci extensii la aparat, impins la presa, genuflexiuni cu haltera pe umeri, flexii la aparat si ridicari pe varfuri la aparate. Serii de 10 repetari, cand poti mai multe, maresti greutatea.

Cand vrei sa faci definire :

1. Alimentatia de genul 60 % proteine, 30 % carbohidrati, 10 % altele
2. Mai adaugi si zile de cardio ( alergat, inot, bicicleta, etc. ), de 1 ora. Intr-o ora de cardio eficient poti arde in jur de 900 kcal.

| polistupaul a răspuns:

Alearga seara si dai si tu un fotbal din cand in cand. Daca chiar vrei sa si slabesti nu mai baga shaorma inainte de culcare.

| Zeppe99 a răspuns:

Frate,eu joc fotbal de mic si am facut muschi la picioare si arat foarte bine, dar alerg cate 5-6 ore pe zi la fotbal.