Iti zic eu cum e mai bine cu fiarele. 14kg pe gantera? nu crezi ca incepi cam tare asa deodata? Eu faceam aceeasi greseala.Ma bagam la greutati mari, faceam 1zi, 2, 3 dupa aia ma lasam si rezultat 0.Incepe si tu cu 6-8kg de ex., si o sa maresti la fiecare luna cu 1kg daca te tii.Fa exercitiile corect calitate>cantitate.Fa cate 4 serii. Daca faci 1 serie cu 14 nu rezolvi nimic. Daca faci cu 6kg 4 serii e mult mai bine. Unele exercitii sunt extrem de grele incat si 6kg e mult pentru inceput. Poate ti se pare o gluma ce zic eu acum cu 6kg, dar la exercitiile grele cand faci a 4 serie nu cred ca o sa ti se para o joaca de copii.
Am uitat sa spun ca sunt interesat sa cresc in special forta si ca as dori si un program de alimentatie(adica ce ar fi bine sa consum)
Pai in primul rand 5-6 mese pe zi, dar nu ca apucatul, incat sa fie bine, cat despre program... cauta pe google ce exercitii poti face cu gaterele.
Frate mananca legume si fructe si bea limonada si trage in continuare de fiare dar totusi mai bine du-te la o sala aia iti spun tot ce trebuie sa faci si iti ies muschii uniformi peste tot :p
Mananca legume si fructe si bea limonada si trage incontinuare. Prietene daca asa ai facut tu masa musculara cu legume si fructe eu imi tai capu e normal dupa iarna sa faci o cura de detoxifiere cu legume da in *** nu cum zici tu sa mananci legume si fructe si sa bea limonada daca face asa cm ai zis tu fara pic de carne si lactate o sa pierzi din masa ta musculara 1 kg pe luna si la greutate corporala si la masa si apropo spune-mi si mie un culturist vegetarian poate oi fi eu prost si nu-mi dau seama