anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Spuneti-mi va rog un program bun de sala. Am 16 ani fac sala de aproape un an cu programul asta: Marti: Piept+biceps, Joi: Spate+Triceps, Sambata: Umeri+trapez. Si miercuria sau vinerea fac picioare. Rezultatele sunt multumitoare
Multi mi-au recomandat un altfel de program si as vrea sa va cer si voua parerea.Mentionez ca nu iau absolut nici un supliment

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Iti poti alege un program de antrenament de aici http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Trebuie sa schimbi programul daca mergi de un an de zile tot pe acelasi program. Un program de antrenament trebuie schimbat la 8-12 saptamani.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Eu as face spate singur si as muta tricepsul cu umerii, gen : umeri, trapez, triceps ( eventual poti sa muti trapezul cu spatele ).

combinatia spate+triceps nu e foarte buna, ca spatele e mult mai mare decat pieptul si dupa ce-l lucrezi ca lumea nu prea mai ai energie pentru alta grupa ( daca ai, inseamna ca nu l-ai lucrat ca lumea )

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E bine continua si urmeaza indicatiile unui antrenor

| AlexDNK a răspuns:

Poti sa inversezi biceps-ul cu triceps-ul o sa vezi o diferenta destul de mare pentru ca intra si tricepsul cand faci piept si biceps cand lucrezi spate.Plus recomand cate 2 aparate cate 3 serii de abdomene si intercostali...

| OriceNumaiEuNu a răspuns:

Salut. am eu un program bun dar este si greu. urmez programul asta de cativa ani. buni si sunt super multumit dar este enorm de mult de scris aici. dar daca vrei.ti-l pot da pe mesmess. mentionez ca trebuie sa tii o dieta stricta si sa mergi la sala cel putin de luni pana vineri...