Iti poti alege un program de antrenament de aici http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Trebuie sa schimbi programul daca mergi de un an de zile tot pe acelasi program. Un program de antrenament trebuie schimbat la 8-12 saptamani.
Eu as face spate singur si as muta tricepsul cu umerii, gen : umeri, trapez, triceps ( eventual poti sa muti trapezul cu spatele ).
combinatia spate+triceps nu e foarte buna, ca spatele e mult mai mare decat pieptul si dupa ce-l lucrezi ca lumea nu prea mai ai energie pentru alta grupa ( daca ai, inseamna ca nu l-ai lucrat ca lumea )
Poti sa inversezi biceps-ul cu triceps-ul o sa vezi o diferenta destul de mare pentru ca intra si tricepsul cand faci piept si biceps cand lucrezi spate.Plus recomand cate 2 aparate cate 3 serii de abdomene si intercostali...
Salut. am eu un program bun dar este si greu. urmez programul asta de cativa ani. buni si sunt super multumit dar este enorm de mult de scris aici. dar daca vrei.ti-l pot da pe mesmess. mentionez ca trebuie sa tii o dieta stricta si sa mergi la sala cel putin de luni pana vineri...