Serious mass e cel mai bun gainer de pe piață, și eu am avut probleme de genul și am luat gainerul cu apa in loc de lapte și a fost totul ok.
Și mai e un gainer bun care nu are deloc efect asupra sistemului digestiv Weider Gainer Vegan.
Am trecut si eu prin ce treci si stiu cat de inspaimantator este. Eu mi-am luat soarta in maini si m-am repus pe picioare singur. Acum cand imi aduc aminte mereu zambesc pentru ca stiu ca am facut-o cu propriile forte. M-am documentat singur si am experimentat o gramada pe propriul organism...acum am un corp de invidiat si-mi controlez greutatea dupa bunul plac :D
Colon iritabil e un termen foarte vag, care se traduce printr-un sistem digestiv care nu functioneaza corect (infectie HP / probleme cu acidul clorhidric sau lipsa probiotice in colon)
(I)
In primul rand mergi la un laborayor Synevo ca sunt cei mai ok si fa-ti analiza de Helicobacter Pylory din materie fecala. De obicei, cei care au colon iritabil, sunt infectati cu Hp.
Daca il ai, nu te duce la doctor (tratamentul medicinei moderne consta in 2 antibiotice cu spectru larg si un anti-acid care iti va face sistemul imunitar praf plus ca o sa te reinfectezi foarte usor) ci mergi la supermarket si cumpara-ti varza rosie sau ridiche neagra si timp de 3/4 zile consecutive consuma aceste salate....sulful din varza rosie sau ridiche neagra distruge aceasta bacterie nenorocita. Dupa 3/4 zile refa analiza...rezultatul il ai in 1/2 zile parca si poti sa-l vezi pe net.
(II)
Cateva zile incearca sa consumi dimineata 1 pahar de bors de putina pe stomacul gol, inainte de masa (e in regula si cel care il gasesti in supermarket). Borsul de putina contine foarte multe probiotice si te va ajuta sa-ti repopulezi flora de la nivelul colonului. Incearca sa nu consumi mai mult de 1 pahar pe zi deoarece e destul de acid si s-ar putea sa-ti irite colonul.
(III) La fiecare masa consuma 1 pahar de apa calda/fierbinte. Apa fierbinte o sa te ajute enorm sa digeri mancarea. Daca simti ca inca nu ai digerat mancarea, mai consuma 1 pahar dupa masa.
(IV) Ca sa pui grasime repede ai nevoie de carbohidrati simplii...eu iti recomand sa bei 1-2 beri nefiltrate de 500ml in fiecare zi ca sa pui repede niste carnita pe oase. Teoretic ar trebui sa irite putin stomacul dar pe de alta parte te ajuta sa te ingrasi foarte repede, plus ca fiind nefiltrata mai are si niste minerale / resturi de drojdie.
(V) Incearca la inceput sa nu consumi mancari foarte bogate in proteine si grasimi gen branza/lapte/oua/carne grasa pentru ca puterea sistemului digestiv e scazuta. Sa nu consumi deloc excitanti precum condimente/cafea deoarece iti vor irita colonul.
(VI)
Cumpara-ti ovaz / secara / grau integral si consuma in fiecare zi la micul dejun 100-120 gr de terci (macini granele, pui 5-6 gr sare de mare si 3 portii de apa la 1 portie de grane...le pui pe foc si amesteci mereu pana se intaresc si se formeaza un fel de mamaliga). Acest terci e deosebit de important deoarece contine foarte multe fibre in special betaglucan care iti va hrani microbiomul (adica flora mircobiana din colon) plus ca au foarte multe minerale care iti ajuta sistemul imunitar
http://www.whfoods.com/genpage.php?tname=foodspice&dbid=54
(VII) Cand faci sex, nu ejacula deloc cel putin 1 luna de zile. Cand ejaculezi, pierzi multe minerale care sunt necesare digestiei. Banuiesc ca daca mergi la sala stiai asta dar am zis s-o scriu in cazul in care nu stii.
(VIII) Incearca sa mananci mai mult, macar 2000 de kcalorii pe zi ca sa te ingrasi....macar 2-3 saptamani.
Da, 80% se duc la burta...
cred ca vrei sa spui sa consume PROTEINE, carbohidrati complecsi si grasimi sanatoase... nu zahar si bere, ce naiba.
E mai bine sa cresti in greutate in masa musculara, decat in grasime. In ambele cazuri cantarul arata mai mult, chiar si 10-15 kg mai mult, doar ca NU o sa fie grasime in ambele cazuri.
Spermatozoizi produci oricum, orice-ai face, in aceeasi cantitate. http://news.nationalgeographic.com/......th-control
http://ro.wikipedia.org/wiki/Sperm%C4%83#Compozi.C8.9Bia_spermei_umane
Vrei sa pui la loc substantele pierdute prin ej? Mananca un gram de mar cu un gram de branza si un gram de paine cu un gram de unt, pe urma bea o lingura de apa.
O femeie produce intr-o zi de alaptare in medie (ca aport de calorii) cat produce un barbat in 841 de ej (socotind ca 1 ml lapte matern are 0.7 Cal, iar 3.4 ml sperma au 0.7 Cal).
Pentru a reface energia pierduta in jumatate de ora de m. mananca 10 grame de slanina sau 24 grame de paine.
Cand corpul ajunge sa se canibalizeze, nu iti doresti decat sa pui repede niste carne pe tine. Nu am spus sa consume bere tot timpul, ci pana pune niste carnita pe oase si-si recapata increderea in sine pentru ca atunci cand vezi ca scazi in greutate cu toate ca mananci ca toata lumea, ajungi sa fi foarte deprimat.
Binenteles ca trebuie sa consume carbohidrati complecsi din cereale integrale precum grau/secara/ovaz/orz si proteine cu toti aminoacizii ca sa puna masa musculara, dar asta nu te ajuta sa pui in greutate repede.
Cerealele integrale au foarte multe fibre in special betaglucanul din ovaz care e "mana cereasca" pentru sistemul imunitar - microbiomul - plus ca au un raport foarte mare de minerale precum mangan, fier, zinc care sunt deosebit de importante pentru refacerea si sustinerea sistemului imunitar.
Nu mai mentionez de carnea rosie care are toti amino-acizii precum si o cantitate importanta de zinc.
Andrei16263829 întreabă: