anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte confuz in legatura cu sala de forta
Am 16 ani si fac sala de 1 an ( am mai avut pauze in acest an de 2-3 sapt poate chiar si o luna ) si ceea ce vreau sa stiu este un PROGRAM de antrenament pe 3, 4 sau chiar 5 zile.
Recomandati-mi unu bun ( mediu ). Nu iau absolut nici un supliment si nu vreau sa iau.
Am incercat tot felul de antrenament auzite de la unu si altu. M-am dus pe urmatorul : Ziua 1: Piept+biceps
Ziua2: Picioare
Ziua 3: Spate+triceps
Ziua 4: Pauza
Ziua 5: Umeri+trapez
Abdomen fac 1 data la 2-3 zile. Sa continuui cu programu asta? am auzit ca e bine sa fac spate separat si chestii.
Deci in concluzie care program e cel mai potrivit la varsta de 16 ani si 1 an de sala?
PS: Sunt mai miculut asa, dar masa musculara imi este vizibila chiar daca am doar 58 kg si 1.70 inaltime

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Muta tricepsul la umeri si trapezul la spate. trapezul este muschi al spatelui. incepe la gat se duce pana la lombari. la umeri lucrezi 3 capete (anterior, posterior, median) pe cand la spate ai lombari, dorsal, romboid, trapez si mai e unul care nu imi sta pe creier acum). spatele este cel mai complex grup muscular al corpului, trateaza-l ca atare

6 răspunsuri:
| florynmondialul a răspuns:

Uite aici programe facute de profesionisti:http://www.culturism.ro/antrenament/

| Cezar2014 a răspuns:

In sportul asta trebuie sa ai multa rabdare.
Nimic nu ar justifica eventuale compromisuri cu sanatatea ta.

| kevin12 a răspuns:

Ma intereseaza doar un program, n-am nevoie sa stiu altceva!

| alex360i a răspuns:

Daca vrei sa ai musci trebuie sa faci in fiecare zi asta piept, biceps, picioare, spate, triceps, umeri, trapez, si dupa aceea 2 km de alergare. Mie mi-a reusit!

| Cosmin86 a răspuns (pentru alex360i):

Serios? tu ai muschi cu prostia aia de antrenament?

| Laur1999b a răspuns:

Cred ca ar trebui sa faci pe fiecare zii pentru fiecare parte a corpului si sa sa intrenezi intens si sa vorbesti cu instructorul de la sala despre programul tau si sa ii ceri lui parerea in primul rand si in weekend sa ai pauza