Perioada de definire? tu chiar crezi in rahatul ala cu bulking si cutting? trist.
in perioada de definire, cum zici tu, mancam 400g orez + ovaz din care 80% e carbo. a naibii perioada de definire cu atat carbo . eu nu mananc in perioada "bulking" atat si tot cresc .
stiai ca natural corpul produce destula glutamina sa acopere un antrenament bun pe zi? eh, nu stiai, ca iei 10g + cat mai iei si din concentrat si din alimentatie + cat produce corpul. dar ia acolo, au nevoie si firmele de suplimente de banii necunoscatorilor.
in toata porcaria asta pe care am citit-o nu vad grasimile nesaturate...stii, sunt grasimile alea care ard grasimi? gen ulei (preferabil de cocos sau masline), avocado, peste, nuci, migdale, caju, etc? tu din ce iei grasimi? alea 15-20% recomandate tuturor, inclusiv alora ce fac performanta?
asta e program de copil nestiutor. proteina, pui si orez. ataaat. si cutting cu juma' de kg de orez pe zi . mda, nu e bine.
In mare e ok! dar ai grja dupa ce bei shake-ul de dupa antrenament TREBUIE sa ai si o masa bogata in proteine si carbo mai putini deoarece suplimentul ala intr-o ora e istorie si noaptea e lunga!
Oh! Acum am vazut ca tu nu ai grasimi sanatoase deloc! mai ia si tu un pumn de nuci din cand in cand si schimba frecvent puiul cu peste!
Andrei, caloric suna ok, dar consumi mult prea putine legume. Considera niste brocoli, salate, fasole. Toate sunt bune, contin suficiente proteine si putine grasimi, si 0 colesterol. Ca idee, pentru definire conteaza mult procentajul de grasime din corp.
Nu te gandi numai la definire, ci si la sanatate
Si sper ca in total de-a lungul zilei consumi 2l de apa.
Poti sa testezi si intermittent fasing o perioada ca tot am mentionat de asta la un alt raspuns rencent.
Ar trebui sa iti scada procentul de grasine din corp fara sa iti afecteze masa musculara => definire.
Dar nu este usor de facut, doar testeaza, la unii poate da rezultate, la altii nu.
Succes!