| AlexandarAlx a întrebat:

Salut sunt la liceu in clasa a 9a si prin acest liceu sunt niste pusti "smart 2" care cauta motive de bataie (eu nu le dau aceste motive) si ei sunt smecheri ca sar 2 3 asa si vreau sa invat sa ma bat mai bine
Ceva tutoriale?
Fac sala (am ceva muschi)
La mine in orasel nu este sala de box/k1 etc

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Te sfatuiesc sa te increzi in Dumnezeu; si schimba si scoala daca este nevoie. Sa nu-i urasti nici pe tinerii aceia fara minte, fara educatie. Frumos este sa Il faci pe Dumnezeu scutul tau, sa te increzi in El, sa crezi ca te iubeste -caci de aceea ti-a dat viata-, si nu te vei mai teme de nimic altceva decat de a nu-L intrista pe El. Caci atunci cand omul ajunge sa se teama de Dumnezeu -adica sa-L iubeasca-, nu se va mai teme de nimic. Nu zic ca te-ai teme de acei tineri; dar iti vorbesc astfel pentru ca sa fii intotdeauna fericit si cu inima vesela stiind ca Dumnezeu te iubeste.
Frumos este sa spui si tu ca si imparatul David: "Eu ma voi lauda cu Dumnezeu, cu cuvantul Lui. Ma incred in Dumnezeu si nu ma tem de nimic: ce pot sa-mi faca niste oameni?" (Psalm.56:4) Si cand Dumnezeu a scos prin mOise pe poporul evreiu din Egipt, si cand oastea lui faraon ii urmarea, cuvantul de incurajare a fost: "Domnul Se va lupta pentru voi; dar voi stati linistiti."(Exod.14:14)

"Nu te teme de ei; caci Domnul Dumnezeul vostru va lupta El insusi pentru voi." (Deuteronom.3:22)

| Sn4k3 a răspuns:

Uita-te la filmele Undisputed 2, 3, Never Back Down 1, 2, Tapped Out ( poate te motiveaza mai mult, si inveti si niste scheme din ele ), uita-te pe youtube ca sunt multe tutoriale. Uite o sa iti dau cateva, mai cauti tu altele :
https://www.youtube.com/watch?v=YpJO62FNpqU
https://www.youtube.com/watch?v=d_zUmXPDNwY
Mai cauti tu si altele. Bafta!

| TheWalker11 a răspuns:

Poți invata de pe youtube.dar e mai greu.La câți km e cea mai apropiata sala de box sau kickbox?

Răspuns utilizator avertizat
| BaiatDeGaşcă a răspuns:

Cauta si tu pe youtube! Lectii de auto-aparare!

| bistrita1984 a răspuns:

Mai baiatule stai calm si vezi-ti de drum si nu cauta tu sa fi bataus

| Valentin_Marian_1995_OLIV a răspuns:

Fa-ti si tu gasca ta si ai sa vezi ca lucrurile merg altfel, degeaba ai muschi, daca nu sti sa ii folosesti, important e sa fie pumnul puternic, pumnul si omu'