| Kenshin3535 a întrebat:

Salut sunt un tip de 35 de ani 1.65 56 kg trăiesc în Germania și nu am cu cine sa vb face to face decât prin intermediul internetului după o perioada mare de gândire a venit momentul la o schimbare așa ca mam hotărât sa încep primul ciclu de steroizi TURINABOL am înțeles că este cel mai indicat pentru mine nu caut sa câștig decât 10-15 kg în 2 -3 cicluri nu am posibilitatea la injecții nici un cabinet medical nu accepta sa mi le facă și singur îmi este frica deci singura varianta este pe oral și am înțeles că nu are nici un efect dacă nu se combina cu testosteron vreau ceva păreri?

4 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Vezi un doctor? Daca ai 1.65 si 56 de kile, esti ok.

| BuLaNNNeL a răspuns:

rolling on the floor. Steroizii orali sunt cei mai toxici. 2 la mana, n-ai sa iei nimic in plus, stii de ce? Trebuie sa manânci. La 56kg ale tale nu mănânci nici cât un puștan de 18 ani care trage si el pentru prima data. Stii ce înseamnă un ciclu de anabolizante? Mancare in prostie, pentru a câștiga cât mai multă masă, sportivii ajung si la 10 mii de calorii pe zi, tu probabil 10 mii mănânci in 4 zile, poate chiar 5. N-ai analize specifice, n-ai informație, n-ai nimic. Te autodistrugi in acest caz. Mănâncă si vei creste. Cu antrenamentele cum Stai? Sunt eficiente? Antrenezi fiecare grupă in parte? Ai timp de odihna? Dar de repaus total?

| siriusblack98 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Nu prea cred ca se si antreneaza...probabil are impresia ca aia iti cresc masa musculara doar stand in pat.

| Deserth a răspuns:

Stiu pe cineva din Franta care a luat pastile de care zici tu cu steroizi si dupa ceva vreme a ajuns la spital ca ii curgea sange din fund.Deci nu te prosti, evita sa iei orice pastile in afara de vitamine si mancare.