anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Toata ziua stau in casa(amortesc si simt un discomfort) si mi-am propus sa merg la sala.Am 17 ani, 82kg si 1, 85 inaltime. Vreau si eu un program de sala pentru incepatori(cate serii,repetitii,tipul exercitiului etc.)Si daca mi-ati putea da un site unde sa vad cum se folosesc toate aparatele,sau macar cateva, sa nu ajung acolo si sa ma uit la ele ca la nave spatiale sau sa rog instructorii din 2 in 2 minute sa-mi arate ce trebuie sa fac.Cam cat trebuie sa dureze un antrenament?

5 răspunsuri:
| KodrutZ a răspuns:

Lasa breh porcariile, mergi si alearga. Sau fa inot. Sau daca mergi la sala, maxim 30 de minute de cardio la asa ceva - http://embed.gyazo.com/e808e97351c421f16c1819c6433b6f1b.png - maxim de 3 ori pe saptamana si o sa fii tzitza de mitza. Te intereseaza sa te simti bine, presupun, nu sa pierzi timpul tragind aiurea de fiare.

| funnnyman32 a răspuns:

Salut. Fa cu antrenorul 2-3 luni sa inveti miscarile, incepi treptat nu deodata la greutati. Iti arata cum se face e mai sigur. Daca ai prieteni zi-le sa -ti arate ca nu stii esti la inceput, iar daca nu ai niciun prieten roaga pe cei din sala sa iti arate cum se face. Iti recomand site-ul www.culturism.ro vezi acolo exercitiile sa-ti faci o idee. bafta!

| RAY a răspuns:

Insanity + badybeast + 2 gantere e ok

| Adry05 a răspuns:

Ai acolo antrenor care te pune la aparate si-ti zice cate serii si repetari sa faci. Daca nu vine singur, cere la biroul unde achiti. Nu face de capul tau, lasa un expert sa-ti spuna.