| CTLN a întrebat:

Aceasta intrebare este doar cunoscatorilor in culturism. As vrea sa va intreb daca este bun acest program:
Luni: piept cu biceps. Marti:Spate cu triceps. Miercuri: picioare cu umeri. Joi: ce fac luni. Vineri : ce fac marti. SAmbata si duminica pauza. Abdomen fac de 3 ori pe saptmana: lunea, miercurea si vinerea.

Răspuns Câştigător
| Zedge a răspuns:

E bine cat de cat sa zicem dar am mai multe sugestii si recomandari pentru tine, si e alegerea ta daca vrei sa le urmezi sau nu.
In primul rand nu merge la sala in fiecare zi, nu ai de ce, cel mai bine e sa mergi de 3 ori pe saptamana adica ai putea merge luni, miercuri si vineri facand pauza intre zilele de antrenament, de ce? pentru a da timp muschiilor sa se refaca, daca lucrezi o grupa de muschi prea des risti sa faci supraantrenament si iti va parea rau dupa, iar din cate vad tu vrei sa faci piept de 2 ori pe saptamana, eu iti recomand cu caldura sa nu faci asta.
In al doilea rand e recomandat sa nu combini partea de sus a corpului cu cea de jos adica picioare cu spate, picioarele le faci intr-o zi si doar picioare fara altceva.
Iti pot recomanda un program bun de antrenament:
Luni: Piept, umeri, triceps
Miercuri: Picioare (coapse & gambe)
Vineri: Spate, trapez, biceps, antebrat.
Daca crezi ca e prea incarcat acest program poti incerca unul pe 4 zile dar nu neaparat intr-o saptamana, cine zice ca trebuie sa-ti antrenezi toate grupele musculare intr-o saptamana, eu acum am trecut la acest program:
Luni: Piept cu umeri
Miercuri: Biceps, triceps si antebrat
Vineri: Spate cu trapez
Lunea viitoare: Picioare
si tot asa...
sau mai pot combina când fac spate fac triceps aste depinde cum te simti, cum simti muschiul ca lucreaza mai bine.
Pana la urma e mai important sa iti dezvolti partea superioara a corpului, deoarece aia atrage fetelelaughing, antrenezi si picioarele dar nu pui accent pe ele.
In acest fel las destul timp muschiilor sa se refaca nesolicitandu-i prea des si riscând vreo ruptura musculara sau altceva mai rau.
Nu uita: mancare si odihna!

| CTLN explică (pentru Zedge):

Merci mult. M-ai ajutat super mult. Si da. partea superioara a corpului e baza. la aia se uita fetele dupa ce se uita la fata laughing)) Mersi muult. Ai funda big grin big grin big grin

1 răspuns: