Pai pentru a avea forta treuie sa faci abdomene pentru -ti lucra muschii abdominali, pentru ac sunt multe freezuri ce tin de abdomen ( gen turtle freeze ). SI pentru brate puternice multe flotari. In general daca ai forta ai echilibru, pentru ca ai pe ce te sustine. fa si tu 3 serii a cate 20 din fiecare si vezi ce iese., cel putin baietii din trupa mea asa fac...
Mult noroc! ^^
E cel mai greu dans, dar odata ce capeti forta si echilibru devine floare la ureche
Eu nu am nici un habar de un dans ca asta, adica chiar daca am forta nu am cum sa stau intr-o mana deoarece nu am echilibru
Break-Dance e bun daca ai greutate intre 50 si 70 kg, fibrele albe foarte antrenate iar despre echilibru, il capeti repede daca esti serios si motivat (nu e chiar asa de greu sa capeti echilibru) dar pe TPU nu cred o ca sa te ajute cineva pentru breakdance, trebuie sa-ti cauti un instructor profesionist sau ceva de genul
Te-am ajutat cat de cat?
Am un prieten care face break dance, are 14 ani si e foarte slab (fizic) dar se stie foarte bine si poate sa stea intr-o mana. nu trebuie sa ai neaparat forta, ci trebuie sa tot repeti miscarea si o so poti face fara probleme