| Alex1Neymar a întrebat:

ajutati-ma va rog m-am apucat de sala si vreau sa stii ce pot minca sanatos adica ce trebuie sa maninc dimineata la amiaza si seara tot tot tot la cit sa ma culc sau la cit sa ma trezesc
P.S

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Atunci cam 1 an de zile ( sau 2 ) faci asa :

- 4-5 mese pe zi, proteine + carbohidrati la fiecare masa ( poti sa mai bagi si gustari intre mese, deci sa mananci de 6-7 ori pe z i )

proteine = carne, peste, branza, oua, migdale, nuci, quinoa, mazare, linte, naut
carbohidrati = orez, cartofi, paste, paine integrala, fulgi de ovaz, fasole, etc.

Cele mai bune surse de proteina : muschi de vita, piept de pui/curcan, oua de tara, branza, peste oceanic ( ton, somon, macrou ).

- antrenament : 3 sau 4 ori pe saptamana la sala, doar exercitii de baza ( impins culcat, presa militara, genu cu haltera pe umeri, indreptari cu haltera, impins la presa, tractiuni la bara, flotari la paralele, mersul fermierului ). Un antrenament dureaza maxim 1 ora.

Cam asa am pus eu suficienta masa musculara cat sa pot face tractiuni cu 30 kg legate de mine la o greutate de 90 kg ( deci 120 kg in total )

7 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce obiective ai? ( masa musculara, forta, rezistenta, slabire, etc. )

| Alex1Neymar explică (pentru Cosmin86):

Toate!

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alex1Neymar):

Nu poti toate in acelasi timp, poti doar una odata. Fiecare are alta alimentatie si alt gen de antrenament.

| Alex1Neymar explică (pentru Cosmin86):

Fie masa musculara

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alex1Neymar):

Atunci cam 1 an de zile ( sau 2 ) faci asa :

- 4-5 mese pe zi, proteine + carbohidrati la fiecare masa ( poti sa mai bagi si gustari intre mese, deci sa mananci de 6-7 ori pe z i )

proteine = carne, peste, branza, oua, migdale, nuci, quinoa, mazare, linte, naut
carbohidrati = orez, cartofi, paste, paine integrala, fulgi de ovaz, fasole, etc.

Cele mai bune surse de proteina : muschi de vita, piept de pui/curcan, oua de tara, branza, peste oceanic ( ton, somon, macrou ).

- antrenament : 3 sau 4 ori pe saptamana la sala, doar exercitii de baza ( impins culcat, presa militara, genu cu haltera pe umeri, indreptari cu haltera, impins la presa, tractiuni la bara, flotari la paralele, mersul fermierului ). Un antrenament dureaza maxim 1 ora.

Cam asa am pus eu suficienta masa musculara cat sa pot face tractiuni cu 30 kg legate de mine la o greutate de 90 kg ( deci 120 kg in total )

| Andrei162627 a răspuns:

Incearca sa mananci orice in afara de dulciuri, prajeli si lucruri uleioase.Ar fi indicat sa scoti din regimul tau de viata si sucurile carbogazoasr.Consuma alimente bogate in fibrr si proteine si mananca foarte multe salate. Funda?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Andrei162627):

Esti femeie de vrei funda?

| Alex1Neymar explică (pentru Andrei162627):

Nu imi e de ajunssad