| LoStEyEs a întrebat:

am 1.59 si 50 kg. Programul meu extra-scolar este: marti: atletism: 2 ore
miercuri:alpinism: 1 ora si jumatate,
joi: atletism:2 ore,
vineri: alpinism: 1 ora si jumatate.
Imi poate spune cineva cat voi slabi ( in general ) pe saptamana la atletism si alpinism?
P. S. La atletism alerg 15 minute, fac cam 30 de abdomene sau mai multe, intinderi, flotari ( cam putine ca nu prea ma pricep tongue, vreo 10 ), triceps fac 15, si cateodata la final il rog pe profesor sa joace cu mine badminton.
Raspunsul cel mai bun are funda + vot! Thanks! love struck love struck

6 răspunsuri:
| LoStEyEs explică:

Ai dreptate, n-ai ajutat laughing citeste ce i-am scris lui TheFreak, si ai sa intelegiwinking eu anul trecut am avut acest program si nu am patit nimicwinking

| TheFreak a răspuns (pentru LoStEyEs):

Daca anul trecut ai avut acest program de ce nu iti amintesti cat ai slabit atunci si totul e rezolvat.

| LoStEyEs explică (pentru TheFreak):

Problema e ca atunci nu tineam nici un regim, si mancam numai dulciuri. si cu toate astea ma mentineam. acum vreau sa aflu cat pot slabi si cu un regimwinking

| InoTkd95 a răspuns:

Daca tii un regim si faci si mult sport nu o sa rezisti prea mult. Nu o sa ai de unde sa arzi calorii si o sa vezi ca o sa incepi sa te simti rau su la un moment dat nu o sa mai faci fata si cu scoala si cu sportul. SI eu fac sport si stiu cum este asa ca mai bine mananci calumea ca sa nu ajungi pe la urgente.

| TheFreak a răspuns:

Vei ajunge la anorexie in
5
4
3
2
1

| LoStEyEs explică (pentru TheFreak):

Serios acum: eu daca fac mult sport nu patesc nimic. Nu sunt obsedata, sau ceva straight face doar imi plac aceste cluburi extra-scolare. si vreau sa mai dau un pic jos tongue