anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut TPU. Am 1.76 și 82 Kg as vrea sa ajung la 74 de kg. În cât timp o sa pot face asta și cum (dacă aveți niște sfaturi pentru mine)

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu sport si dieta, poti slabi 2kg pe luna, asadar ai nevoie de 4-5 luni ca sa le dai jos.

| gabicoo a răspuns:

Dietă adecvată și mult sport.

| LisaJulie a răspuns:

Innot, elimina zaharul si mancarea procesata, la fel ca bauturile carbogazoase si mananaca mese bogate in fructe si legume si sa nu manaci dupa ora 18

| Yaesmin a răspuns:

Nu mânca o dată la 4 zile.

| Cipi1212 a răspuns:

Să faci sport. De exemplu cum fac eu. Alerg neîncetat timp de 7 minute in fiecare zi.

| comandantul638386 a răspuns:

Sport de contact, preferabil de grappling (Jiu Jitsu Brazilian, Lupte Libere) sau MMA daca ai sala in oraș, daca nu ai sala de MMA in oraș îți recomand să faci Kickboxing sau Muay Thai. Sporturile de contact slăbesc foarte repede, sunt cel mai solicitat tip de sport, este mai solicitat decât fotbalul cu 50% și decât majoritatea sporturilor in general. Poți să mănânci și un cal, când faci lupte slăbești. Mă ocup cu sportul, daca vei scrie-mi pe wapp și te ajut să slăbești repede. +40 743 342 783 (și așa am mai dat nr. odată pe aici la o cotoroanță și la urmă îmi dădea instagramul sa o caut tot eu pe timpul meu, o să-l dau tuturor care au nevoie de acum și după îl schimb)

| comandantul638386 a răspuns (pentru comandantul638386):

P.S. îți dau numarul pentru că de obicei la un program de slăbire ai nevoie de mai multe informații și e greu sa scrii tot. Așa îți las 2-3 vocale și înțelegi perfect.

| comandantul638386 a răspuns (pentru comandantul638386):

Daca faci sport de contact serios consumi și 2000 de calorii și 2500 uneori. Pentru că de obicei luptătorii fie ei amatori. Au mai mulți stâlpi de susținere în programul de antrenament, printre care conține condiționarea fizica care conține mult cardio, alergări, shadowboxing, fiare (greutăți), sărituri constante și antrenamente a footwork-ului (joc de picioare) - In orice sala de Kickbox se fac antrenamente pentru joc de picioare și lupta cu umbra și mai ales vei găsi colegi cu care sa faci alergări. Plus sparringurile. Crede-mă, sportul de contact este ce trebuie pentru slăbit, prostiile astea cu alergare pe banda și dansul prin sali de fitness, nu dau rezultate rapide și mulțumitoare pentru bărbați.

| comandantul638386 a răspuns (pentru comandantul638386):

Si de obicei ești constrâns sa faci 2 antrenamente pe zi, unul de condiționare și unul de tehnica în luptă.
Cel de condiționare presupune alergări ușoare pe kilometri, shadowbox, etc.
Cel de tehnica uneori conține sparringuri care sunt super solicitante, antrenamentul cu sacul este de asemenea foarte solicitant făcut într-un cadru abilitat cu antrenor care sa tragă de tine sa nu te oprești după 1 minut. Plus apare rușinea fata de ceilalți colegi sa te oprești și orgoliul de bărbat, mereu intr-un cadru de genul vei evolua și obține rezultate.
Eu îți recomand, o zi de mâncat normal, o zi de ținut post până la căderea soarelui.
Antrenamentele se fac o zi da și o zi nu. (O zi antrenament, următoarea pauza)
Când mergi la antrenamente mănânci mereu normal și în ziua de pauza tii post până cade soarele nu mănânci.

| comandantul638386 a răspuns (pentru comandantul638386):

La 1,74 ai nevoie de vreo 1700-1800 de calorii pe zi din mâncare, mai mult te îngrași. La un antrenament de MMA intens daca îți dai și interesul, tai 850-1000 de calori direct.
Daca faci și o alergare de 8km alergare ușoară, muzica in căști mai tai vreo 700 de calorii.
Pentru chestia asta ai nevoie să mănânci un porc și tot o să slăbești.
Daca mai faci și chestia cu o zi mâncare o zi post. Într-o lună - o lună jumate ai 74 de kile.

| Teelichte a răspuns:

Caută pe YouTube cum sa îți calculezi caloriile. Trebuie sa te bagi pe deficit caloric doar așa se slăbește. Recomand rfx kinetix si Andu Preda.