Totodata incearca sa renunti total la junk food si daca ai pofte, alege-ti o singura zi din saptamana care sa fie cheat dayul tau si sa mananci ce doresti iar in restul de 6 zile sa iti mentii dieta curata (asta daca chiar e nevoie, daca s-ar putea fara acel cheat day ar fi si mai bine). Redu zaharul pentru ca asta te ingrasa, zaharul, mananca fructe, legume, fa-ti salate, carne de pui sau peste(somon, ton, sardine), carbohidratii ia-ti-i din fulgi de ovaz sau garnituri precum orez, cartofi nature sau dulci, oua, incepe sa bei mult mai multa apa. Toate astea intr-o anumita limita, pentru ca dupa cum ti-am mai spus toate astea trebuie consumate intr-un anumit nr de calorii (as estima dupa cele spuse de tine undeva la 1, 500 kcalorii zilnic). Nu uita, si fructele in exces te pot ingrasa, nu doar fast food-ul, deci ai grija!
Ingrasarea este extrem de lenta si foarte putin ne ingrasam, matematic vorbind tu daca consumi 3000 de cal ar inseamna 2 kg per zi sa calculam o luna = 15 kg de grasimi, in doar 10 luni vorbim de 150 de kg, ceea ce nu se intampla, repet nu exista ingrasare rapida, nu ne ingrasam de sarbatori 10 kg e sf asa ceva, in fapt consumam enorm de mult chir si 5000, 6000 de cal pentru a ajunge obezi, tu consumi cam cat 5 oameni slabi, iti garantez eu si cati 3 care au 75 de kg, conuma cat aia si slabesti simplu, scrie jos cat consumi
Există o singură soluție: Pune lingura jos.
Fără fast food, fără cola, fără snacks-uri, fără dulciuri, fără prăjeli. Două mese sănătoase pe zi, câteva gustări de genul un fruct sau un iaurt între ele, iar după ora 18:00 nu mai mănânci absolut nimic, nici măcar un măr.
Și nu faci chestia asta două zile și o abandonezi, ci non-stop până când ajungi la 70kg.
Îți garantez că fără genul ăsta de măsuri drastice nu ai nici o șansă să slăbești.
Vad zilnic copii ca tine... McDonald's si KFC si shaorme si canci miscare. O generatie de oameni noi si bolnavi. Nutritionist scrie pe tine.
Du-te și cere sfatul unui nutriționist, ai 100kg la 15 ani, nu vreau să mă iau de tine, dar fără supărare: de ce ai așteptat să ajungi la greutatea asta ca sa faci ceva și nu ai făcut mai devreme? Acum ai mult de muncă la sala pentru a da jos, nu te ajuta doar alimentația.
În urmă cu 132 de zile aveam 104.1 kg, acum am 92.2. Am renunțat la o masă, mănânc de două ori pe zi, de regulă dimineața și la amiază. În rest nimic deosebit. Iar între mese nu mestec nimic. Mai fac câte un suc de fructe ocazional.
Premiul Nobel în 2016 pentru medicină s-a luat pe subiectul autofagiei.
Perioadele de post sunt bune pentru sănătate în general și pentru slăbit în particular. Când lași corpului pauze mai lungi în care nu mănânci, el consumă din resursele „stocate". Și tu chiar asta vrei.
Fă-ți din foame și din oboseală prieteni buni. Dacă ți-i însoțești o să te ajute să obții un corp frumos și sănătos. Succes!
Și pune un grafic mare undeva să-l vezi săptămâni la rând, că nu merge să-ți dorești din când în când lucrul ăsta. Ci trebuie să lupți multe zile la rând uneori fără progres vizibil.
Scapă de bomba asta cu ceas că îți pune viața în pericol în multe feluri. Spor.
BAI FRATE 15 * 10 = 150, ne minti pe fata si tu vrei raspuns, nu mai baga 10 kile de sorici si sarmale, mananca mai cumpanat.
Vezi de cate calorii ai nevoie sa consumi zilnic folosind un calculator de calorii (vezi ca gasesti online, si acolo iti introduci varsta, inaltimea, greuteatea, nivelul de activitate), instaleaza-ti MyFitnessPal- aplicatie moca pe Google play pe care o poti utiliza si pe pc care iti usureaza munca atunci cand vrei sa iti contorizezi caloriile zilnice (te vor ajuta si tutorialele de pe Youtube), vezi cat trebuie sa mananci pentru a slabi si fa mult cardio (exercitii de tip HIIT - vezi ca sunt aplicatii moca pe Google Play, pedealeaza, alearga, inoata etc. sunt atatea tipuri de cardio, dar cel mai eficient din punctul meu de vedere sunt exercitiile de tip HIIT). Alimentatia e foarte importanta, poti slabi mancand sanatos dar nu o poti face doar antrenandu-te.
Banuiesc ca atunci cand te-ai dus la sala nu ai primit niste sfaturi bune de la instructor, sau poate nu s-a interesat de tine sau pur si simplu nu ai stiut ce trebuie sa faci. Nu te da batut. Gandeste-te ca daca tragi tare acum pe viitor va fi mai bine si vei capata incredere in tine fara a mai fi complexat de greutatea ta. Succes!