| Stelistull a întrebat:

Am 11 ani si joc fotbal de mult timp.Din pacate a dat o accidentare peste mine.Am o entorsa mai dificila la piciorul drept (50%/50%),si piciorul mi-a fost pus in ghips. Dupa doua saptamani ghipsul trebuie scos.Cum ma voi simti cand va fi scos? Cum ma voi recupera, in cam cat timp voi fi din nou in forma? Ce sa fac? Sa schimb piciorul drept si sa invat sa dau cu stangul si sa ma descurc asa?
Fundita! :X

Răspuns Câştigător
| uRsulleTss a răspuns:

Cand iti vei scoate ghipsul iti vei simti piciorul amortit dar asta nu te poate impedica sa joci fotbal. Daca chiar asa mult iti place sa joci fotbal incearca sa incepi cu o alergare usoara apoi niste duble si asa mai departe ( o iei de la 0 ) si eu am 14 ani si joc fotbal de la 6 ani deci intelegema ca stiu destul de bine ce inseamna cuvatul fotbalwinking Succes!

2 răspunsuri:
| LalLyBoOmD a răspuns:

Cand iti vei scoate ghipsul iti vei simti piciorul ciudat, ca si cum ar fi amortit, si il vei misca greu, cu multa vointa ca sa spun asa! Vei fi in forma repede, in 1-3 saptamani, maxim o luna! Eu zic sa ramai tot cu acesta, va dura foarte mult sa te obisnuiesti cu stangul, dar sa stii ca in fotbal se joaca cu ambele uneori, depinde! Funda?

| DarkKing67 a răspuns:

Pai incearca sa nu ma joci fotbal asa des si sa joci dupa 2 saptamani cand ti se va scoate ghibsul ca asa o sa te lovesti si mai tare! (Am si eu 11 ani)