| tomorrowlanndd a întrebat:

Am 13 ani jumatate, 165 si 63 de kg. Pina la vara, vreau sa ajung la 55 de kg. Sfaturi, va rog? Merci :*

Răspuns Câştigător
| cecilia123 a răspuns:

În primul rând mâncare sănătoasă.De exemplu consumă mai multe verdeţuri, te ajută să slăbeşti mai repede.
Nu mânca mult. Mănâncă încet, astfel mâncarea se va digera mult mai uşor, la masă mănâncă întâi legumele apoi restul, nu sări peste mese..trebuie să ai neapărat 3 mese pe zi, bea multă apă, Opteza pentru gustari sanatoase! Fa sport ori de cate ori poti, fă-ţi un jurnal alimentar.
Sport.
Dimineaţa poţi face în weekend nişte joghing(nu cred că am scris bine). Şi seara o scurtă plimbare.

3 răspunsuri:
| Deliiiia a răspuns:

Incearca treptat, cu un program mai usor, care sa nu te solicite la maxim. Eu zic: a nu se consuma alimente dupa ora 6, 30 de minute de exercitii fizice pe zi(sa nu ridici greutati) si o alimentatie sanatoase, bogata in alimente de origine vegetala si lichide. Succes!

| Jdjsnshxjxjshdhx a răspuns:

Cardio

| KlawSixx a răspuns:

Iti recomand exercitii de tipul cardio si o alimentatie vegetala pana ajungi la greutatea dorita. Totodata iti recomand sa nu mai mananci calorii inutile si sa ai mese regulate in care sa mananci putin si des. ( nu uita, mancare vegetala : fructe, legume, si din cand in cand putina carne de pui sau si mai bine, de peste fript happy )