anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si 10luni, fac fotbal de la varsta de 9ani si ceva, am fost la o echipa unde nu jucam bine si eram exclus din acele grupuri de la echipa din aceasta cauza..eram rezerva mereu si jucam in ultimele 5 minute.La varsta de aproape 13 ani m-am mutat la o scoala sportiva cu tot cu clubul, acolo in primele 2 luni eram unul dintre cei mai buni(echipa era pe locul 1), dar dupa 3 luni am inceput sa intru in aceea stare ca la clubul anterior(colegii ma iubeau) dar numai ca eu numai puteam sa joc bine nu stiu din ce cauza(parerea mea este ca am ramas cu ceva la cap de la clubul anterior unde eram exclus de colegi si nu jucam, eram mereu suparat).tin sa specific ca antrenorul cand jucam bine spunea ca are incredere in mine si ca pot sa ajung sus(mananc sanatos si fac tot ce trebuie pentru asta).Va rog sa imi spuneti parerea voastra..De ce credeti ca acum numai dau randament deloc?

Răspuns Câştigător
| abNb a răspuns:

Daca te intelegi bine cu colegii si nu esti exclus din grupurile "celor buni", inseamna ca nu e ceva pe fond psihic.
Inseamna ca :
-ori esti obosit de la scoala
-ori nu te mai hranesti OK
-ori nu mai ai chef de joc.
Cam asta e. Ca sa dai randament ai grija sa nu mergi obosit la antrenamente si sa continui sa mananci asa sanatos cum mancai pana acum. Bafta!

| OdeSsSsa a răspuns (pentru abNb):

Dam ai dreptate.dar cand intru in teren oarecum ma panichez si gresesc foarte foarte mult.

| OdeSsSsa a răspuns (pentru abNb):

Da, ai dreaptate dar cand intru in teren oarecum ma panichez si gresesc foarte foarte mult.

2 răspunsuri: