| Just4Dragos a întrebat:

Am 14 ani 63 kg si as vrea sa stiu cate abdomene sa fac pe zi pentru ca sa imi fac un abdomen frumos happy dau Funda d'aia happy

Răspuns Câştigător
| Hades98 a răspuns:

400 in general daca poti si mai multe.
Dar trebuie sa ai o motivatie. motivatie. pentru a rezista.
Si tine-te si de cardio daca ai vrea sa slabesti/tonifiezi sau mai iesi si alearga. 1 ora de alergat echivalent cu 1.000 kalorii arse.
Bafta! Funda?
Da-mi add. bestjunior98 daca vr sa mai vb.

| Sh4Dow a răspuns (pentru Hades98):

Oo salut bro laughing, vad ca iti faci treaba, te las pe tine aici laughing.

| cristi1505 a răspuns (pentru Sh4Dow):

Ai zis la misto nu?laughing))
El habar nu are ce vorbeste acolo deoarece a zis numai bazaconii, din acest motiv am vrut sa ii comentez la raspuns si nu am putut deoarece m-a blocat pentru a nu-l contrazice.A mai dat cateva raspunsuri de acest gen si l-am contrazis deci iti poti da seama ca zice numai prostii.Mai si cerseste funda ca femeile laughing))

| Sh4Dow a răspuns (pentru cristi1505):

Taci ma si tu rolling on the floor blushing... am zis ca il las pe el atata tot. :-l

| Hades98 a răspuns (pentru Sh4Dow):

Pai da nu, bro? laughing nu asa trebuie? big grin

| Sh4Dow a răspuns (pentru Hades98):

Ce ziceam si eu smug laughing.

8 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Pentru patratele iti trebuiesc cam 2 antrenamente pe saptamana! Orice om are patratele dar ele sunt ascunse sub stratul adipos, din acest motiv se spune ca "patratele se fac in bucatarie'".

| e7d7n7 a răspuns:

Hai să-ţi explic cum stă treaba. Ca să-ţi faci un abdomen frumos întâi trebuie să dai jos stratul de grăsime de pe muşchi. Asta nu se face cu abdomene. Poţi să faci şi 1000 de abdomene pe zi, dacă faci doar abdomene nu o să ai nici-un rezultat.

| Lionsgate a răspuns:

Ajuta si abdomenele dar daca nu le faci perfect corecte, pentru ca pune o presiune mare pe coloana in timp si-o afecteaza rau, ti-as recomanda, http://www.youtube.com/watch?v=r1XTyl7HcuI is de 10 ori mai bune ca abdomenele si nu iti afecteaza coloana. incearca:)