| Davidandrwi a întrebat:

Salut TPU am 14 ani, aprox 1, 60 inatime, 46 kilograme si ma intrebam dc stagnez am o dieta de 6-7 luni in care am slabit de la 64 kilograme la 46 de 1 luna tot stagnez am acceasi dieta cu care am slabit ce as putea sa fac? Tin sa mentionez ca merg pe banda timp de 2-3 ore cu cate 6 km pe ora aproape zilnic mai am avut cateva exceptii.

5 răspunsuri:
| RealKing01 a răspuns:

E bine sa fii si gras, nu tin cont de prostii din astea cu dieta sa fi slab cat o lopata. happy

| Davidandrwi explică (pentru RealKing01):

Nu sunt gras, doar ca dimineata am un strat de grasime pe care nu il suport mi se pare inestetic si in timpul zilei dupa ce imi consum mancarea si ma balonez putin se vede urat fara tricou. plus ca eu am intrebat dc stagnez

| skull12 a răspuns:

Cu dieta ta doar o sa slabesti... eu cred ca ar trebui sa fii mai bine facut, fa niste sport, abdomene...sa pui muschi pe tine si asa o sa dispara "stratul de grasime".

| Davidandrwi explică (pentru skull12):

Ce legatura are asta cu ceea ce am intrebat eu?

| Apokales a răspuns (pentru Davidandrwi):

Are legatura. Esti prea slab, uita-te in oglinda si gandeste-te bine la asta. Cred ca suferi de anorexie si ca te indrepti catre un sfarsit lent. Nu ai de ce sa mai slabesti. Pune-te sa faci ceva masa musculara daca vrei sa arati mai bine, nu mai niciun motiv pentru care sa slabesti. Din cifrele pe care ni le-ai oferit mi se pare ca ai iesit din proportii, esti prea slab.