| alexionut45 a întrebat:

am 14 ani jumate si am facut rost de o haltera de 30 kg este bine sa lucrez cu ea sau este prea grea?

7 răspunsuri:
| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Este prea grea pentru tine.

| VladGH a răspuns:

Mai bine sa incepi cu greutati de la 5 KG dar sa faci mai multe exercitii, daca vei incepe cu aia de 30 KG deodata o sa-ti faci problemede sanatate si apoi nu o sa mai poti face cu nici una. Trebuie intii sa iti antrenezi muschii pentru o haltera de 30 KG, nu te grabi ca oricum daca o sa faci cu haltera de 30 KG nu o sa-ti faci multa musculatie.

| YoBuDy a răspuns:

Este prea grea pentru tine, iti recomand sa incepi cu 10, de incalzire, 15, 17, 5 in continuare, dupa cateva saptamani de antrenament in fiecare zi cu halterele de 15 si 17, 5 poti mari la 20, pentru ca nu uita: Nu conteaza cat de grea e haltera aia, sa nu mergi pe principiul daca haltera e mare, si eu ma fac mare, mai degraba fa mai multe cu haltere usoare, mai bine mai multe si corecte decat putine si gresitewinking

| LukaRaw a răspuns:

Nu iti recomand deloc. sper sa intelegihee hee

| Xavi0699 a răspuns:

Pre mare ia de 20

| teoooGT a răspuns:

Este prea grea pentru tine, mult prea grea...Sa stii ca iti poate oprii cresterea cu cativa centimetrii buni daca te fortezi si poti sa faci si hernie.Un 5, 7, 9 kg maxim poti incepe.

| Silviulik a răspuns:

Este prea grea, poti folosi prima saptamana una de 5, a doua saptamana una de 10 si dupa aia una de 15 pana iti creste masa musculara destul de bine, apoi incepi mai greu.