Nu exista vreo pastila sa o iei si gata sa cresti,,, trebuie sa faci ceva ca sa cresti mai inalt, deci nu poti sta in pat si peste noapte sa cresti
Genetic vei mosteni inaltimea tatalui acuma daca vreun sport influenteaza cresterea nu stiu, am auzit ca daca manci dimineata influenteaza cresterea
De fapt chiar asta iti recomand.Sa faci un sport! Poti face si acasa, fa rost de un cos, agata-l undeva la inaltima si sari.
Si trebuie sa apelezi la o alimentatie corecta (sanatoasa).
http://www.crestereinaltime.ro/exercitii-de-crestere-articole.html
Citeste articolul cu atentie, si fa intocmai!
Mult succes!
Pai ai o inaltime normala. Mai ai destul timp sa ii depaseti pe parintii tai.
Nu te gandi ca daca parintii tai au 157cm respectiv 161cm vei ajunge sa ii depasesti cu 20-30 de cm. Asa este felul tau!
Salut!
Stiu ca nu ii voi depasii foarte mult, mi-as dori sa cresc pana la 170cm...
Pai cam pe acolo o sa ajungi. Cu siguranta ii vei depasi, dar nu foarte mult.
Salut!
Daca ai parinti scunzi, nu ai ce sa-i faci..este genetic. Dar nu inteleg. iti trebuie bani sa faci sporturile astea? Nu, iti trebuie o minge si un cos! Cos gasesti la fiecare scoala, minge poti imprumuta sau cumpara cu 40Ron! Cheama-ti si tu prieteni si ar deveni distractiv!
Succes
Poti face inot chiar daca nu mergi la bazin. Du-te undeva in afara orasului pe rau si invata acolo sa inoti. Eu am 16 ani si 1, 80( m-am inaltat 20cm in 2 ani) si in fiecare vara merg zilnic pe Siret (stau la tara si e mai usor pentru mine) am invatat sa inot, si e gratis. Dar sa nu mergi singur pentru ca risti prea mult.
Iti zic ce-mi zic si altii pentru ca fac 14 ani ( in oct. ) si aceeasi inaltime o am . Stai atarnat de bara Desi nu prea cred in asa ceva X_x. Lasa ca e mai frumos si mic si dragut :3
Udate la radacina... glumeam nu ai cum sa cresti parinti tai fiind mici sa fii mic e in gena ta. si eu am tot 14 ani inpliniti azi si am 162 cm deoarece si parintii mei sunt inalti