Terminati odata la 13-14 cu sala si patratelele de cocalari ca o sa ramaneti niste pitici, fetele adevarate nu se uita la abdomen, ci la creier si caracter.
Sa ramana pitic de la ce? De la abdomene? Habar nu ai ce zici! Si poate vrea abdomen doar ca sa arate bine.
Tu crezi ca el vrea doar abdomene? te inseli, copii care vor abdomen vor si muschi in alte parti.
Femeile adevarate se uita la mine
Asa o fi, dar el a zis doar de abdomene.Asa ca si eu am zis de abdomene.
Si ramai mic doar daca lucrezi cu greutati mari care pun presiune pe coloana.Nu as vedea un copil de 14 ani lucrand cu 30 kg pe brat.
Bine zis "fetele adevarate" doar ca sunt tot mai putine...
Uita-te aici si pune in practica si ai sa fi multumit:http://www.youtube.com/watch?v=cfY_4m3RVRc
Nu mai manca 2 saptamanni dupa ora 15:00 si ai sa vezi ca o sa slabesti si la abdomen.E testat
In nici un caz vei epuiza muschiul si te vei plictisii
o grupa musculara se lucreaza la 2-3-4 zile de preferat 3
Nu,sa nu faci abdomene multe in decurs de 1 zi.In primul rand ca suprasoliciti muschii.In al doilea rand nu va avea efectul dorit de tine.Stiu ca tu crezi ca daca faci o saptamana abdomene, o sa arati bestial, dar nu e asa.
Abdomenele clasice sunt un inceput bun pana mai te dezvolti putin. Poti face luni, miercuri si vineri.In functie de cate poti, le vei face in serii.Nu toate odata.
De ex.
Poti 30, faci 3 seri a cate 10.Si o data la o sapt., 2 mai maresti.
E un inceput promitator, dar daca te si ti si cu timpul iti largesti orizonturile si catre alte tipuri de abdomene, atunci o sa te poti mandri cu un abdomen frumos.
Raspunsul meu la o intrebare de genul asta:
Daca vrei abdomen ca lumea:
1. alege-ti maxim 3 exercitii din videoul asta (le recomand pe primele 3): http://www.youtube.com/watch?v=5B8-SMdjHc8
2. Fa-le doar O DATA pe saptamana, 3 serii, 8-15 de repetari si 1 minut doua pauza intre serii.
3. Fara proteine muschii nu cresc. Proteinele se gasesc in alimente precum: carne, branza, oua etc. Sa mananci neaparat dupa antrenament. Pentru abdomen conteaza cam 90% alimentatia, nu exercitiile :)
Daca nu vrei abdomen ca lumea:
- fa abdomene, unul din cele mai proaste exercitii care nici macar nu lucreaza tot abdomenu'