| Shеili a întrebat:

Am 14 ani sunt fata si vreau sa merg la sala.Am 167 ialtime si 48kg.Ma ocup acasa cu multe exercitii pentru abdomen,picioare,maini.Dar vreau ceva mai serios,ce spuneti,pot sa merg adica ma jenez putin sunt cam mica,dar inaltimea este ok, cred eu.

4 răspunsuri:
| coco514 a răspuns:

Eu unul nu as merge la sala la inatlimea si greutatea ta esti perfecta in plus tine cont ca daca mergi la sala de la varsta asta risti sa iti opresti cresterea daca ridici greutati peste umerii tai si accest lucru este cel mai probabil daca iti place sa faci miscare iti recomand sa faci cateva ture de alergare cateva abdomene si cateva flotari dar nimic mai mult eu iti spun acest lucru pentru ca am fost sportiv de performanta si am avut la sala si fete dar care cand au venit aveau 1; 65 aprox. iar acum la 4 ani distanta nu au nici macar 1; 70

| Emerad a răspuns:

Dupa mine e cam devreme insa si eu fac sala si sunt cateva fete ca tine.

| rafa1987 a răspuns:

De ce nu? ai sa faci foarme frumoase happydu-te... sa faciun corp frumos si sa-l menti, nu e adevarat ca nu cresti, numa sa ai grija ce mananci, la foarte multe sali sunt fete de varsta ta happy

| Eclipse a răspuns:

Nu vad rostul de ce sa mergi la sala la varsta ta, la inaltimea ta greutatea e perfecta, esti complet normala.