| Mihai123123 a întrebat:

Am 15 ani, 58 de kg si 1, 72 inaltime. Fac sala de vre o 4 luni si se vad mici diferente dar vreau ceva mai mult..as avea o problema legata de alimentatie.să iau suplimente sau sa incerc sa cresc natural? Daca e ok sa iau suplimente care ar fi mai ok pentru mine? Am inteles ca gold whey e mai mult pentru definire sau ceva de genu iar gfx/gigant sunt pentru marit dar contin foarte multe zaharuri..Si am deja ceva surplus de grasime în zona abdomenului de care as vrea sa scap.
In fine..in concluzie: Sa bag suplimente sau nu?(nu vreau rezultate rapide, vreau rezultate bune)
Si ce alimentatie mi ati recomanda pentru cresterea masei musculare?
Multumesc anticipat + Funda celui mai bun răspuns

Răspuns Câştigător
| JohnnyBi a răspuns:

Alimentatie? baga boss 400g pui in tine pe zi, baga 400g orez. baga 2 oua, 500ml lapte, paine eventual. baga 100g nucifere (nuci, caju, alune, arahide, fistic, etc). baga branza, iaurt. ce suplimente? baga haleala in tine. cat poti tine in pumn din 3 in 3 ore (adica in jur de 300-350g mancare). baga ovaz, germeni de grau, legume, fructe. lasa suplimentele.

ps. de ce dracu sa dai banii pe mass, gfx si alte gainere cand 100g orez = 78g carbo? logica?

pps: un whey nu strica, doar de efect placebo. dar 1 cupa whey nu inseamna ca din 3 in 3 ore mananci 2 mese pe zi si sa te astepti sa cresti.

acum lasa intrebarile. baga acolo mancare, antrenamente tepene, nu frecangeala pe feibuci sau chat cu muieri. la sala iei apa, casti in urechi si ochelari de cal. te duci la sala cu un fix stabilit. te duci sa te faci bestie sau stai acasa si plangi!

ppppppps: suplimente = natural. steroizi = nenatural. deci o sa cresti natural cu orice (creatina, alanina, arginina, proteina, caseina, ina, ina, ina)

2 răspunsuri:
| Mihai123123 explică:

Johnny multumesc de sfaturi. Partea cu antrenamentu..nu sunt genu pr care l ai descris care da stau sa pierd timpu big grin. Cat sunt acolo telefonul e doar pentru ceas si in rest sunt 100% pe antrenament.

| JohnnyBi a răspuns (pentru Mihai123123):

Eu am dat un sfat in general laughing. si sa nu te puna dracu sa treci peste ziua de picioare!