Da e perfect in regula cu conditia sa nu fii gras deja!
Totusi nu lua orice proteina ca o sa-ti iasa bubite sau alte prostii. Rezuma-te la proteine din zer si albus de la firme consacrate: ON, USN, MuscleTech - sunt 3 din cele mai cunoscute dar si cele mai bune. Daca mananci dulciuri, eventual cauta sa iei proteina cu continut mic de zahar!
Freddie dacă ai putea sa îmi spui și ceva, gen ce te-a ajutat pe tine la început ar fi foarte ok.Antrenorul personal îți spune doar cat să faci și ce sa faci sau te ajuta să îți faci și un program? Cate zile este recomandat sa faci pauză pe săptămână? Un program sau ceva de genul dacă ai putea sa îmi spui m-ar ajuta.
Mersi mult pentru răspuns.
Nu te mai gandi la asta matematic, mi se pare o prostie si multi fac la fel: seturi de 12 cu greutati de x... o prostie plictisitoare.
Fii atent cum am facut eu: scopul era sa scap de burta si sa prind forme fiind destul de slab mai toata viata mea. Dupa ce am citit "tot" internetul si am trecut prin filtrul ratiunii, am luat Syntha 6 de la BSN, am renuntat la tigari, n-am mai mancat dulciuri si nici sucuri de fructe (dar am mancat legume si fructe crude), nu am mai mancat prajit nimic in ulei, si m-am dus la sala.
Mie-mi place sa beau proteina inainte, desi multi spun ca e bine dupa, dar eu nu am vlaga altfel. Cand intru in sala nu am mila de mine. Incep cu banda sau bicicleta nivel peste jumatate vreo 10-15 minute sa incep sa transpir un pic, apoi cu greutati nu prea mari trec prin mai multe aparate cat sa-mi mentin starea euforica circa o ora jumatate... poate mai putin la inceput.
Ideea este sa consum cat mai multe calorii, antrenand cat mai multi muschi. Nu tin seama de pauze intre exercitii si ma odihnesc atat cat simt iar repetari fac pana la o limita superioara fara sa doara.
La mine s-au rotunjit umerii, bratele, a crescut pieptul, spatele, s-a mai tras si burta (ar trebui sa mananc des si putin dar mananc de 3-4 ori mai mult), picioarele le simt mai odihnite ziua. Adica am crescut peste tot. Orienteaza-te pe tine si fa mai mult efort decat mananci. Spor!
Cipi1212 întreabă: