| Polinco a întrebat:

Am 15 ani si de astazi am inceput sa fac 100 de flotari pe zi timp de 30 de zile. Sub surprinderea mea, am reusit sa le fac. Inca 29 de zile si gata! Am facut 10 flotari prima data, iar apoi am stat putin si am facut niste exercitii de spate, umeri, brate si picioare, apoi am inceput sa fac inca 10 si tot asa! Insa, am o intrebare, ar trebui sa fac o pausa de o zi dupa 100 de flotari. Adica, am facut astazi 100 de flotari, iar maine fac pauza de o zi? Am citit pe internet ca daca faci 100 de flotari pe zi poti sa ramai mic, adica sa nu mai cresti, este adevarat? Mai vreau sa stiu daca este bine ceea ce fac, adica, nu o sa imi afecteze sanatatea?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| AnastasiaK a răspuns:

Hai sa le luam pe rand:
1. Chestia aia ca ramai mic daca faci flotari zilnic e o mare prostie, poti s-o ignori. Nici macar lucratul cu greutati nu-ti afecteaza cresterea, exercitiile cu greutatea corpului cu atat mai putin.
2. Este totusi indicat sa iei pauza. In primul rand, daca antrenezi ca lumea o grupa musculara, oricum n-o sa mai fii in stare sa faci un antrenament ok a doua zi pentru grupa respectiva. In al doilea rand, musculatura creste in perioada de refacere. Daca antrenezi zilnic aceiasi muschi, nu le dai timp sa se refaca.
3. "Antrenamentul" asta cu 100 de flotari pe zi timp de 30 de zile e o tampenie. Daca vrei sa faci asta pentru tine, ca challenge sau mai stiu eu ce, e ok, dar nu asa se fac muschii.

| Polinco explică (pentru AnastasiaK):

Acest challenge de 100 de flotari pe zi timp de 30 de zile este mai mult de distractie, mai fac si eu ceva cu timpul meu liber!

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dacă poți fără pauză, fă cât mai multe și cât mai des - cu atât vei fi mai "fibros"

| Cosmin86 a răspuns (pentru sierra1):

Serios? cat mai des vei fi mai "fibros"?

Esti COMPLET PARALEL cu sportul si masa musculara, nu?

| sierra1 a răspuns (pentru Cosmin86):

Creierii-ți sunt fibroși?

| Cosmin86 a răspuns (pentru sierra1):

Mai documenteaza-te. Ce inseamna fibra, grasime, masa musculara, refacere, proteine, aminoacizi, nutritie, etc.

Ai mult de citit pana cand sa-mi dai tu mie un reply.

| sierra1 a răspuns (pentru Cosmin86):

"Ai mult de citit pana cand sa-mi dai tu mie un reply"

de ce, domnia voastră nu vede clar numai în sus?

| unvecin a răspuns:

Nu-ți strică sănătatea, asta e clar. Și e mult mai bine decât să nu le faci.

Doar că s-ar putea să nu fie cel mai bun program în cazul în care vrei să-ți dezvolți masa musculară, de exemplu. Vezi aici o explicație: https://youtu.be/66M0qvtpfrI

| Claxon987 a răspuns:

Continua ca nu faci rau. Si abdomene ar fi bine sa faci, un abdomen bine lucrat este foarte apreciat de catre fete