Felicitari! bravo putini ajungi la nivelul tau, nu nu e nici o problema mult succes in continuare
Ni măi. Bată-te-ar norocu'. Te-o pictat cariva în timp ce sforăiai. Hai, ţipă-te în baie şi curăţă-te.
PS: Vezi că asta e semn clar de cocalari...aşa începe, cu o burtă plată, precum creierul...
Vai de viata taEsti distrus copileDaca intrii pe mess si iti dau poze.ce zici? unde stai?sa ne intanlim putin...sa vedem daca mai ai gura asa mareloose-re
Nu prietene, n-am curaj. Mi-e frică de cei ca tine, mai ales când măcelăresc limba română şi au impresii de limbă engleză.
Muculeţ, viaţa mea nu e ca a ta. Corect asta! Pentru că eu simt nevoia să mă laud pe net că vezi ce bun sunt eu! Şi încă ceva... "copilul" ăsta are de două ori mai mult vârsta declarată de tine şi oricând vrei putem să ne întâlnim, dacă în acel dop de gât nu este altceva decât comportament de maimuţă alfa.
În limba română, you dickhead and dipsh*t! nu există "loose-re". În limba engleză cuvântul este looser - cu "R"-ul alipit.
And to make you see that I really know some more english than you do, I can make you a list of offensive words but I know that you're a tin head redneck sucker which worth none to talk with.
Şi ca să îţi demonstrez că te poţi jigni nu doar în română sau în engleză, o voi face şi în franceză, italiană şi rusă. Piece de merde, testa di minchia, sobaka durnaia.
PS: în acest răspuns ai fost jignit la greu: ţi-am scris în limba română folosind diacritice, te-am jignit în engleză, franceză, italiană şi te-am alintat în rusă. Şi, pentru a pune capac, acest post este rezultatul timpului petrecut în şcoală, nu la sală. Paysan!
Ba...distrusuleAm pus intrebarea pentru a fii ajutat.nu sa aud commenturi de la toti terminatii crezi ca ma impresionezi pe mine daca scrii cu diacritice? pf.Si cu limbele...esti bun ca stii limbi straine?Vai de tine ba.Nu ma determina sa te alint cum stiu euHai cius.si mai usor cu figurile astea pe tine.vino bunule in hunedoara..iti las nr meu de telefon pe privat daca vrei
OK. Alintă-mă. Şi dă-mi şi numărul...
S-a umplut TPU de smecheri.
Aşa e... eşti în plus
^^Ce-mi place smeecheria ta. Durule.
antrebarisiraspunsuri întreabă: