| GeorgeVoinic a întrebat:

Salut TPU! Am 15 ani si ma antrenez pe conditie fizica, definire ( cardio, abs, belly fat etc.). Am si o alimentatie buna.

Vreau vrea sa am patratele, si sa nu am grasime pe corp, asa ca am inceput sa fac workpu5 pentru abs dar si cardio. Dar am citit ca daca vrei patratele, trebuie sa le lucrezi in fiecare zi. Asa ca eu nu prea pot, pentru ca vreau sa ma bazez pe ambele, si o sa obosesc prea tare daca le fac in aceesi zi.

Ce ziceti de ideea mea. Sa fac o zi cardio, belly fat, de astea, si a doua zi avs workout, exercises, etc. Si cu pauze mici de o zi sau cv, cand simt nevoia
E bine? Voi avea rezultate bune? Sau e mai bine in fiecare zi.

2 răspunsuri:
| xsl1ck a răspuns:

Eu fac sala de 7 luni, dar sunt opusul tau, eu vreau bulking. Iti recomand sa-ti lucrezi tot corpul fiindca altfel iti va sta urat cat esti la sala. Iti recomand sa mergi luni marti joi si vineri, sambata cardio la sala pe, macar 2 aparate 30 min, iar duminica cardio afara. Alimenteaza-te suficient cat sa nu lesini pe strada, consuma vitamine, nutrienti, multiminerale, shake uri cu proteina nat 100%, dormi corespunzator si vei avea rezultatele potrivite. Imi pare rau dar cat despre exercitii nu te pot ajuta, te incuraj mai departe daca gasesti un raspuns.

| xsl1ck a răspuns (pentru xsl1ck):

+ trebuie sa ai multa ambitie, pasiune si rabdare ca rezultatele nu vin intr-o luna, 2. Cel putin 1 an o sa se vada schimbarea