Întrebare recomandată | Andreiyy a întrebat:

am 16 ani 1, 78 inaltime si 71kg. Eu vreau sa merg la sala cam de 4 ori pe saptamana dar am nevoie de proteine. As putea sa iau la anii mei proteine? Nu imi vor face ceva rau sau sa ma ingras? Va rog spuneti-mi daca pot sa iau proteine si daca sunt bune pentru mine. Desigur voi cumpara proteine de calitate. Va multumesc o zi buna.

Răspuns Câştigător
| MassEffect a răspuns:

Poti sa iei linistit nu o sa te ingrasi, incearca sa mananci mese pe zi cat mai bogate in proteine si carbohidrati, ia suplimentul dupa antrenament si seara.Nu uita ca trebuie sa dormi macar 8 ore pe zi. Succes!

8 răspunsuri:
| MaximClaudiu a răspuns:

Daca faci sala n-o sa ai nevoie de proteine, in plus, la batranete o sa ti se lase muschi, dar daca vrei sa iei sa stii ca n-o sa te ingrasi sau altceva.
sper ca te-am ajutat.

| MassEffect a răspuns (pentru MaximClaudiu):

Serios nu ai nevoie de proteine cand faci sala, frate ai nevoie de 2 g per kg in cazul lui 140 de g, aratami si mie un studiu care zice ca ti se lasa muschii dupa proteine, si daca ti sar lasa muschi dupa proteine ti sar lasa si tie pentru ca si tu cosumi proteine in fiecare zi (carne, lapte, oua)asa ca lasate de raspuns la sport ca esti prea prost

| Andreiyy explică (pentru MassEffect):

Multumesc foarte mult pentru ajutor.

| Cosmin86 a răspuns (pentru MaximClaudiu):

N-ai nicio treaba cu sportul

"ti se lasa muschii"? ma COPIL MIC, tu iei proteine ZILNIC. Tie de ce nu ti se lasa muschii?

| Wehes a răspuns (pentru MaximClaudiu):

''Daca faci sala n-o sa ai nevoie de proteine'', exact invers domnu Karatist. Daca faci sala AI nevoie de proteine. Vai de...

| MaximClaudiu a răspuns (pentru MassEffect):

Daca tu esti asa de fraier incat prin "proteine" intelegi carne, oua, lapte...atunci imi pare rau de tine...
prin proteine se referea la steroizi, si cauta intreaba pe cine vrei, o sa-ti spuna ca la batranete o sa-ti atarne muschi pe tine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MaximClaudiu):

Bă esti cretin? Cum sa zici ca prin proteine se refera la steroizi? Proteinele sunt in alimente pe care le mananci si tu fara sa stii. Steroizii sunt hormoni masculini, testosteronul, care "pun" muschii pe tine. Desigur asta a fost o definitie ghetto pentru un taran ca tine pentru a intelege cat de cat diferenta.
Faza cu atarnatul muschiilor e complet gresita. Un mit! Pielea, pe masura ce imbatranesti, de la 60 de ani in sus incepe sa isi piarda din proprietati si se intampla fenomenul acela de "atarnare", mai ales in cazul femeilor in zona tricepsului.

| MassEffect a răspuns (pentru MaximClaudiu):

Du-te si joacate cu puta in nisip ca doar atata iti poate capu.