| Adolescentul551 a întrebat:

Salut, TPU.
Am 16 ani, 57 de kilograme si 1.75. A fost nevoie de o gramada de timp sa ajung asa, pentru ca acum 4 ani incepusem sa ma ingras rau, ajunsesem la 70 si ceva de kg.
Problema e ca si acum mai am grasime gen in zona pieptului si putin in zona abdomenului, am inteles sa sunt,, skinny fat".
Ideea e ca as vrea sa incep sala de forta si as vrea sa-mi iau un instructor, e ok? Pentru ca am mai fost la sala, dar fara instructor si faceam din toate si nu vedeam rezultate.
Nu stiu exact care e intrebarea, dar din tot ce ati citit, am nevoie de o parere laughing)

3 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

In primul rand esti slab ca naiba la 1, 75 cu 50 si ceva de kg. La 1, 75 si 70kg era pur si simplu greutatea ideala. Dar in fine, mergi la sala, ia-ti instructor pentru 2-3 luni (dupa aceea o sa stii singur sa te antrenezi) si vei creste frumos in greutate cand o sa incepi sa pui masa musculara pe tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu aveai rezultate fiindca aveai asteptari nerealiste si lipsa de rabdare. E ok sa iei instructor, dar doar vreo luna. E foarte scump si doar iti zice ce sa faci, apoi sta la taclale cu fetele. De multe ori nici el nu e in forma. Dar merge, daca nu ai incredere ca te descurci. Cauta pe Youtube si gasesti super multe acolo. Jeff Nippard te-ar ajuta pe tine. Eu am aceeasi greutate ca tine la 1, 61, facand sala, si am si ceva abdomen, nu-s gras. Asta ca si comparatie. Deci e clar o lipsa de masa musculara la tine. Nu te astepta la rezultate dupa 2 sesiuni. Dupa 6 luni-1 an, mai vorbim happy

| random1620 a răspuns:

NU e normal ca la varsta ta (tu fiind baiat) sa ai aceasta greutate mai ales la aceasta inaltime. Nu esti skinny fat daca ai avut in trecut 70. NU poti sa scapi de toata grasimea de pe piele si mai ales sa devi asa slab. NU e normal. Cred ca ar trebui sa manaci mai sanatos ca sa te apuci de sala, dar sa manaci totusi cat ai nevoie.