| Anonimul366363 a întrebat:

am 16 ani, fac 17 in Aprilie, am 80 de kg și 1. 80si m-am apucat de jumătate de an de sala dar sunt puțin gras, adică am un strat de grăsime bunicel și am putina burtica.Pana acum la sala făceam exerciții pentru masa musculară și se observa ca mi-au crescut Mușchii. dar putin datorită faptului ca am grăsime pe corp. Acum vreau sa dau din grăsimea asta jos și as vrea sa îmi dați niște sfaturi cum sa scap mai repede. Și dacă merita sa fac cardio acum când vreau sa scap de grăsime. Țin sa Menționez ca nu am luat nici un fel de proteine, doar cele din mâncare. Va rog mult ajutați-mă!

5 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Normal ca trebuie sa faci cardio... nu ca "merita", ci trebuie. Dupa fiecare antrenament de forta si mai poti face cardio dimineata (daca ai timp si poti). Un antrenament de cardio trebuie sa dureze cel putin 20 de minute.

Ideea e asa:
- cardio
- o alimentatie cu mai putini carbohidrati si mai multe proteine (ca sa pastrezi cat mai mult din masa musculara)

| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Lasa exercitiile pentru masa si fa cardio.De asemenea dieta trebuie schimbata renuntand la cea bogata in proteine.Vezi o mica chestie, o sa pierzi si din masa musculara acumulata, odata cu grasimea. Oricum la 1.80 si 80 de kg nu mi se pare ca esti gras, este greutatea ideala.

| Cosmin86 a răspuns (pentru siriusblack98):

Eu as lasa dieta bogata in proteine (ca sa nu dea mult din masa musculara jos) si as renunta cat se poate la carbohidrati...

| siriusblack98 a răspuns (pentru Cosmin86):

E si asta e o idee...sa incerce si sa ne spuna cum a mers.Si eu sunt putin curios big grin

Răspuns utilizator avertizat