| Dany3lx10 a întrebat:

Salut TPU
Am 16 ani si 1. 83inaltime, ce ziceti sunt cam inalt pentru varsta mea? Si inca ceva, cum as putea sa fac ca sa stopez cresterea? ce fel de exerciti sa fac?
Multumesc

Răspuns Câştigător
| єχcєєℓ a răspuns:

De ce să îți oprești creșterea? Ești perfect așa cum ești.Mulți te invidiază. Oricum dacă te-ai dezvoltat acum nu ai șanse să mai crești în înălțime prea mult până pe la 18-20 de ani.

3 răspunsuri:
| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

De ce ai vrea să îți stopezi creșterea? Ea e ceva normal și dacă ai vrea să nu mai " crești " ar trebui să mănânci mâncare fără nici-un fel de proteine - vitamine ( Adică nici să nu mai mănânci ) și să nu mai faci sport.

Să știi că după părerea mea halterofili își opresc creșterea ( din această cauză nu ai voie să practici culturism din vârste fragede ) lor li se tocesc cartilajele ți li se presează coloană. ( Deci e periculos )

Fi mulțumit că nu ești prea scund că de înalt nu cred că o să fie vreo problemă în viața socială ( că doar de acolo cred că ți-a veni ideea cu imperfecțiune înălțimi )

| Wehes a răspuns:

Foarte interesant. Sau pus sute de intrebari ''Cum pot sa cresc in, Inaltime'' si tu vrei sa ''descresti''. Ca baiat e bine sa fii inalt, unii investesc bani pentru a creste 2-3 cm si tu.

| Dany3lx10 explică (pentru Wehes):

Da stiu asa este. nu am o problema asa mare pentru ca sunt inalt, dar ma enerveaza rau ca tota lumea imi spune, domane da ce inalt esti, sau fac glume pe seama mea... si ma enerveaza tare cand ii vad pe toti jumate cat mine., mersi de raspuns oricum