| MadalinGGG a întrebat:

Am 16 ani si am slăbit 21 kg, de la 87 am ajuns la 66 si fac sala, deși am 66 kg (ok zic eu) tot mai am putina burta si putini "sâni "laughing)) credeți ca daca bag forța la sala o sa se tonifice si o sa mi se transforme in Mușchi sau doar o sa mi se aplece "sânii"laughing)), daca bag forța o sa imi dispară burtica care a mai ramas?

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cum ai reusit sa slabesti atatea kg?

| MadalinGGG explică (pentru RAY):

Merg la nutriționist

| siriusblack98 a răspuns:

Salut! Cam ce intelegi tu prin ''bag forta''? Te referi daca incepi sa faci antrenament pentru masa musculara poate.Ce inaltime ai? Si ca sa intelegi un lucru, nu, nu ti se vor apleca ''sanii'' dar adaugand masa musculara o sa cresti iar in greutate.In momentul cand pui masa musculara nu pui doar muschi brut si atat.Adaugi si grasime. Oricum dupa parerea mea e momentul perfect sa incepi antrenamentul pentru masa daca tot ai slabit atat.

| MadalinGGG explică (pentru siriusblack98):

Prin forța inteleg sa bag o perioada de timp la aparate pentru spate, piept si brate, stiu ca voi mai pune in greutate dar vreau un corp care sa fie frumos conturat

| Samariteanul a răspuns:

Da,o sa dispara, dar avand in vedere ca ai slabit atat eu zic sa stai putin si sa te mentii, dupa sa incepi iar cu slabitul si cel mai important sa ai un program bine stabilit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai intai trebuie sa scapi de grasime ca altfel nu apar muschii sau se tonifieze. Cardio mult si dupa sala! :*

| AndreiWeisz a răspuns:

Bravo in primul rand pentru rezultate, dar cred ca ai luat-o cam prea extrem? Nu mi-ai zis ce inaltime ai, dar daca ai peste 1, 70, ai slabit cam tare as zice eu. Era recomandat sa te apuci sa faci sala in timp ce slabeai, asa evitai fix chestia asta, exces de piele si grasime inestetica.
Mno nu-i bai, ideea e sa te pui sa faci sala acum, forta si nu cardio ca nu prea ai nevoie pe moment. Sa nu incerci sa ramai la greutatea asta ar fi sfatul meu, altfel degeaba faci sala. Incearca sa ai o alimentatie bogata in proteine si vei vedea ca vei mai pune cateva kg pe tine. In cazul tau, dupa ce-ai trecut de 70 din nou, cu sala si alimentatie ok (nu dulciuri la greu adica), ar trebui sa ti se cam schimbe un pic forma corpului. Atunci ai putea sa te mai pui sa faci si un pic de cardio pentru definire daca asta vrei, ca sa fii fit laughing Repet, nu stiu ce inaltime ai, asta poate schimba multe.

| MadalinGGG explică (pentru AndreiWeisz):

Am 176 cm înălțime, am slăbit in 3 luni, am mers la nutriționist si peste câteva zile o sa încep perioada de menținerea care tine 2 luni