| EyX a întrebat:

Salut Tpu.Am 16 ani si de 3 ori pe saptamana ma duc la sala de forta.Am 1.80m 70kg si doresc sa adaug niste kg de muschi, folosind o masa bogata in proteine.Deci din mincare adun 150g proteine zilnic, are rost sa cumpar si proteine? daca da cite g sa mai iau zilnic? si cite portii pe zi.Am gasit pe un site Devil Whey, e ceva bun?

Răspuns Câştigător
| AntrenorFitness a răspuns:

Daca vrei sa cresti in masa musculara si greutate, pe langa proteine mai ai nevoie si de carbohidrati.
Parerea mea este ca mai potrivit ar fi http://www.megaproteine.ro/......ner-2-3kg/

| EyX explică (pentru AntrenorFitness):

E obligatoriu sa consult un medic inainte de folosirea lor?

8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Ce mananci tu de aduni 150g proteine zilnic. te rog detalii

| EyX explică (pentru JohnnyBi):

Masa I (7:30)}32.6P
-Fulgi de ovaz 100g(13.6P)+fructe uscate
-500ml lapte(19P)
-Un fruct
Masa II (11:00)}12P
-Arahide 50g(13P)
Masa III }50P
-Fasole 150g(33P) sau Orez 200g(16P)+carne 100g(20P toate*)sau Cartofi 100g+Omleta 2oua(2P+28P)
-Cascaval 50g(18P) sau Branza100g(15P)
-Salata,fructe
Masa IV dupa antrenament}2P/?
-Banana 1buc.
-Shake proteic
Masa V(19:00-20:00)}40P
-Fasole 100g(22P) sau Orez 200g(16P)sau Cartofi 100g+Omleta 2oua(2P+28P)
-Peste 100g(16P) sau branza100g(15P)
-Salata (undeva 150g P)

| JohnnyBi a răspuns (pentru EyX):

Mama tie chiar iti place fasolea rolling on the floor. stii care este faza aia de ce e bine mereu sa iti iei un supliment cu proteine gen whey? intra repede unde are nevoie corpul de ele, nu mai pierd timp in stomac sa se digere. deci daca ai posibilitatea, ia-ti un whey, nu strica happy

| EyX explică (pentru JohnnyBi):

Nu-mi plac dar au multe proteine... Odata in 1/2 saptamani mananc 150g.Nu e mult happy

| JohnnyBi a răspuns (pentru EyX):

Mie imi place fasolea rolling on the floor. da reactii adverse rolling on the floor.

| Cosmin86 a răspuns:

Cuvantul "proteinecite" nu exista, ce vrei, suplimente cu proteine?

pai daca deja ai 150 gr din mancare, de ce sa mai adaugi? mai bine iei o creatina, daca vrei neaparat suplimente.

| EyX explică (pentru Cosmin86):

Scuze,am facut niste greseli.Deja am editat intrebarea.