| Alexsad9711 a întrebat:

Am 16 ani si fac antrenament acasa si nu arat deloc rau dar vreau sa-mi raspunteti la intrebarea aceasata.E bine sa mananc dupa antrenament o salata de fructe si o salata de legume si sa beau o cana de lapte? Dau :FUNDA big grin

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Muschii NU se fac acasa, du-te la sala si fa exercitiile DE BAZA ( tractiuni, flotari la paralele, impins cu haltera pentru piept, presa militara, indreptari, genuflexiuni cu haltera, etc. )

Si pe langa aia, NEAPARAT 4-5 mese pe zi, dar mese CONSISTENTE, bogate in proteine ( nu ciorbe si mancare gatita ).

Dupa antrenament NU bagi salata, bagi un piept MARE de pui sau de curcan cu orez/cartofi. Sau copane de pui ( odata am bagat 11 copane dupa un antrenament super intens, la rupere ).

proteine + carbohidrati la fiecare din cele 4-5 mese zilnice, nu salate si alte prostii

www.culturism.ro
www.getfit.ro

Pune mana si documenteaza-te, cu ce faci tu acum NU pui muschi

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Ce obiective ai? ce vrei sa obtii concret cu antrenamentul asta? slabire, nu? ca altceva nu e ok

| Alexsad9711 explică (pentru Cosmin86):

Vreau sa obtin un corp de invidiat adica sa am muschi! Am 1, 79 si 62 kg nu e vorba de slabire

| Alexsad9711 explică (pentru Cosmin86):

OK.Daca mananc un piept de pui cum il pot manca cu sau fara paine?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexsad9711):

Painea integrala are carbohidrati

dar mai bine orez brun, paste din grau dur sau cartofi copti

dar repet, si celelalte 4 mese ale zilei trebuie sa fie cam la fel

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexsad9711):

Muschii NU se fac acasa, du-te la sala si fa exercitiile DE BAZA ( tractiuni, flotari la paralele, impins cu haltera pentru piept, presa militara, indreptari, genuflexiuni cu haltera, etc. )

Si pe langa aia, NEAPARAT 4-5 mese pe zi, dar mese CONSISTENTE, bogate in proteine ( nu ciorbe si mancare gatita ).

Dupa antrenament NU bagi salata, bagi un piept MARE de pui sau de curcan cu orez/cartofi. Sau copane de pui ( odata am bagat 11 copane dupa un antrenament super intens, la rupere ).

proteine + carbohidrati la fiecare din cele 4-5 mese zilnice, nu salate si alte prostii

www.culturism.ro
www.getfit.ro

Pune mana si documenteaza-te, cu ce faci tu acum NU pui muschi

| aLeXaNdru145 a răspuns:

Mai bine ia carbohidrati din; orez, cartofi (fierti-copti). dar poti lua si din salata de legume. si in-afara de cana aia de lapte ar mai trebui sa iei ceva care sa contina proteine. de ex carne. ca sa ai carbo si proteine in masa de dupa antrenament.

| cristinicadulcica18 a răspuns:

Da este foarte sanatos. Poti incerca si sucuri naturale in loc de lapte. Bafta in continuarehappy

Răspuns utilizator avertizat
| EnZoR123NeXuS a răspuns:

Este foarte bine si foarte delicios in acelasi timp tongue

| cosminutz0109 a răspuns:

Este bine si foarte sanatos continua sa faci asta si nu vei regreta