Muschii NU se fac acasa, du-te la sala si fa exercitiile DE BAZA ( tractiuni, flotari la paralele, impins cu haltera pentru piept, presa militara, indreptari, genuflexiuni cu haltera, etc. )
Si pe langa aia, NEAPARAT 4-5 mese pe zi, dar mese CONSISTENTE, bogate in proteine ( nu ciorbe si mancare gatita ).
Dupa antrenament NU bagi salata, bagi un piept MARE de pui sau de curcan cu orez/cartofi. Sau copane de pui ( odata am bagat 11 copane dupa un antrenament super intens, la rupere ).
proteine + carbohidrati la fiecare din cele 4-5 mese zilnice, nu salate si alte prostii
www.culturism.ro
www.getfit.ro
Pune mana si documenteaza-te, cu ce faci tu acum NU pui muschi
Ce obiective ai? ce vrei sa obtii concret cu antrenamentul asta? slabire, nu? ca altceva nu e ok
Vreau sa obtin un corp de invidiat adica sa am muschi! Am 1, 79 si 62 kg nu e vorba de slabire
OK.Daca mananc un piept de pui cum il pot manca cu sau fara paine?
Painea integrala are carbohidrati
dar mai bine orez brun, paste din grau dur sau cartofi copti
dar repet, si celelalte 4 mese ale zilei trebuie sa fie cam la fel
Muschii NU se fac acasa, du-te la sala si fa exercitiile DE BAZA ( tractiuni, flotari la paralele, impins cu haltera pentru piept, presa militara, indreptari, genuflexiuni cu haltera, etc. )
Si pe langa aia, NEAPARAT 4-5 mese pe zi, dar mese CONSISTENTE, bogate in proteine ( nu ciorbe si mancare gatita ).
Dupa antrenament NU bagi salata, bagi un piept MARE de pui sau de curcan cu orez/cartofi. Sau copane de pui ( odata am bagat 11 copane dupa un antrenament super intens, la rupere ).
proteine + carbohidrati la fiecare din cele 4-5 mese zilnice, nu salate si alte prostii
www.culturism.ro
www.getfit.ro
Pune mana si documenteaza-te, cu ce faci tu acum NU pui muschi
Mai bine ia carbohidrati din; orez, cartofi (fierti-copti). dar poti lua si din salata de legume. si in-afara de cana aia de lapte ar mai trebui sa iei ceva care sa contina proteine. de ex carne. ca sa ai carbo si proteine in masa de dupa antrenament.
Da este foarte sanatos. Poti incerca si sucuri naturale in loc de lapte. Bafta in continuare