| Laurentiu9595 a întrebat:

am 16 anii neimplinitiiwinking de curand m-am apucat de lupte greco romane straight face sala fac acolo straight face si ma descurc bine la orice tip de exercitiu am km 1.78-1.80 si 55 de kg km asa :-s sunt slab sad dar am o masa musculara fff mare straight face as dori sa ma ajuti ca 1 program eu am mult mai multa forta la mana stanga si la dreapta km deloc :-s la stanga eu la liceu cls a 9 trec acum pun de cls a 11 a 12 lejer si si mai mari straight face vreau sa imi intaresc stanga sa o fac mult mai mare straight face fac flotari tractiunii la bara straight face alergare alimentatia este buna nu am anemie nu nimic straight face P. S am acasa flexoare si le strang intruna

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Daca ai o alimentatie atat de buna de ce esti slab mort? musculatura mare nu ai, pare asa ca nu ai grasime peste. la datele tale esti cum ar zice doctorii "schelet ambulant". masa consistenta la un sport care cere mult de la corp inseamna 5 mese pe zi. adica 1 paine (300g) la 2 mese, si 5 mese insemnand proteine + carbohidrati + grasime, nu un mar sau o ciocolata. cu 2 paini pe zi, 5 mese alcatuite calumea, mic dejun consistent o sa cresti cam pana pe la 70 de kg, si facand sport marea majoritate o sa fie muschi. dar nu te astepta sa prinzi 10-15 kg in 2-3 zile ci mai de graba in 4-5 luni. corpul pe cat pune kg in plus, pe atat le pune mai greu. adica o sa pui 3-4 kg in 2 saptamani si dupa aceea din ce in ce mai greu. nu poti spune ca ai alimentatie buna la 1.80 si 55 de kg...

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Chiar daca presupun ca ai un procent de grasime mult mai mic de grasime, aproape inexistent, la varsta si inaltimea ta pot spune ca nu ai nici un muschi.Continua sa mananci si sa te duci la sala si ai sa vezi.

| HACKER_6610 a răspuns:

Poi sa stii ca e foarte bine ca dai cu stangawinking Multi...Chiar aproape toti sau chiar toti se asteapta sa dai cu dreapta aproape toti avem reflexul sa ne aparam in partea stanga de oare ce suntem obisnuitii sa ne ferim cand dai dar ne asteptam sa ne dai cu dreapta si l-ai prins pe unu cu stanga de l-ai lesinat

| ShadySeen a răspuns:

happy Deci tu vrei sa te apuci de bodybuilding din ce am inteles eu.Eu am 1 an de culturism la sala + ca am tras acasa si mi-am marit masa musculara fara sa imi dau seama.Un program pentru tine nu ti-l poate face decat un antrenor calificat sau tu dar trebuie sa iti cunosti limitele. Daca alegi sa faci tu un program iti sugerez sa iti aflii limitele tale, care e greutatea maxima cu care poti face sau cate poti face ( depinde de exercitiu ) si iti stabilesti tu un program de exercitii pe care sa le faci.Insa fii precaut, daca vrei sa faci treaba nu face niciodata cu greutatea maxima doar ca sa fie facut mai bine faci cu mai putin si mai mult, si un lucru foarte important e sa faci o repetitie la acestea. Adica faci zilnic nu azi da maine si poimaine nu,