| dannyelutzu1_6199 a întrebat:

Salut tpu.Am 17 ani, 182cm inaltime, si problema 120kg. Vreau sa slabesc printr-o dieta combinata cu sport,vreau sa ma inscriu la sala de forta, dar eu sunt plecat din tara si aici costa 150 de euro lunar de 3 ori pe saptamana,sau pot sa alerg pe un teren special amenajat pe muntii din oras,vreau un sfat cu privire la care ar fi mai eficiente,dar si alte metode,diete, sporturi care le practicati sunt bine venite.Cel mai bun raspuns funda!

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| sebipopescu1 a răspuns:

Incearca sa mananci multe fibre si e super bine daca mergi la alergat inainte sa te apuci de sala, pentru ca slabesti mai mult alergand, la sala pui masa musculara sau ma rog poti face cardio, dar in general e mai scump decat la forta. bea multa apa si ar fi bine sa incepi sa iti masori caloriile pe care le mananci si sa fie sub 2000, cred ca ideal ar fi 1500

| cozmalau a răspuns:

Cel mai eficient slabesti la sala de fitness!

| AllergicToIdiots24 a răspuns:

Iti poti face abonament la sala, dar asta doar daca iti convine pretul.Mananca cat mai multe fructe(produse naturale, fara grasimi) si incearca ca in fiecare seara sa alergi in jur de 10-15 minute pana ajungi la greutatea dorita.
Sper ca te-am ajutat!

| Cosmin86 a răspuns (pentru AllergicToIdiots24):

Cat mai multe fructe = slabit mai greu

multe fructe = mult zahar, nu e prea ok