| Porcusor112233441234 a întrebat:

Salut TPU! Am 17 ani si am o problema...

Deci. Eu ma antrenez acasa si am un program bine stabilit, am 3 mese care contin proteina, carbohidrati, grasimi, etc, doar 8 ore pe zi...

Dar in legatura cu cu antrenamentul, este o problema...

Deci antrenamentele mele dureaza intre 1 ora si 2 ore si sunt intense...

Dar prima problme este ca sunt prea perfectuonist si ori ma pregătesc sa fac antrenamentul perfect, ori fac incalzirea de 1 ora, ca practic ar trebui sa dureze 15 - 20, din vina perfectionismului fac asta...

Si din aceasta cauza de multe ori pierd antrenamentul...

Iar a doua problema, obsesia mea este ca daca nu fac febra musculara, nu a reusit antrenamentul, iar a doua zi cand vad ca nu am facut febra musculara, zic ca nu am lucrat bine si ma demotivez si nu mai respect mesele si somnul ca zic ca degeaba le fac, daca nu mi-a iesit antrenamentul... (ca zic eu nu am avut febra musculara deloc.)

Sper sa ma ajutatj VA ROG MULT.

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun cinstit in fata, dar nu poti sa ajungi fotbalist "profesionist" cu ce faci tu acasa, fiindca nu-i corect si nici suficient.

Profesionsitii se antreneaza cu anternor special, cel putin 2-3 ore pe zi, apoi au dieta speciala de mancare, au cantonamente si meciuri, invata tactici si strategii de joc, fac zilnic anternamente nu doar de forta ci si de rezistenta, de tactici de pacalit adversarul samd, ca sa ajunga fotbalisti buni.

Esti capabil sa alergi 10km pe zi? Fiindca asta face parte din exerciriile de rezistenta la care sunt supusi adevaratii fotbalisti.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Ai nevoie de un psiholog.