| George1432 a întrebat:

Salut TPU! Am 17 ani si de curand m-am alaturat intrr o echipa de fotbal, deoarece aceasta echipa de fotbal a anuntat ca face selectii. Echipa este una de liga a 4 a. Cand am venit prima oara la antrenament, i-am zis antrenorului ca sunt nou si vreau sa incerc si el m-a trimis sa ma antrenez cu echipa. Deja de 1 saptamana ma antrenez cu ei. Nu sunt un jucator wow, mai gresesc dar mai fac si lucruri bune pe teren. Oricum, cei din echipa, joaca deja de ani de zile, iar eu am jucat doar cu prietenii.
Mie chiar imi place foarte mult sa joc si de mult mi am dorit sa fiu intr o echipa.
Intrebarea mea este, pana la urma antrenorul deja ma inscirs in echipa sau nu, si ce va urma? Pentru ca pana acum nu mi-a zis nimic, doar m-a pus sa ma antrenez cu echipa, repet, sunt un jucator decent dar imi doresc foarte mult sa fac parte din echipa si o sa muncesc MULT daca imi ofera sansa.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

"Intrebarea mea este, pana la urma antrenorul deja ma inscirs in echipa sau nu, si ce va urma? "

La intrebarile tale NUMAI ANTRENORUL ala iti poate raspunde, fiindca noi nu avem cum sa ghicim ce a decis antrenorul, daca te-a inscris sau nu, daca te pastreaza in echipa sau nu.
Ai gura, deci deschide-o si intreaba-l!

| SuNaM a răspuns:

Din câte stiu eu, sa te dea afara nu e in o opțiune. Cel mai probabil te studiază sa vadă ce aptitudini ai si pe ce poziție ești cel mai potrivit. Plus multe alte chestii de antrenor pe care personal le afli doar daca il intrebi. Dar oricum, mulți se duc ca vor sa fie atacanți dar după studierea situației de către antrenor, el descoperă ca sunt buni in apărare sau in porta. Deci ori mai aștepți sa îți zică antrenorul ceva, ori il intrebi despre cum îți vede progresul.

| eliancodrut a răspuns:

Trebuie sa treaca mai mult timp pentru ca antrenorul sa-si dea seama de cat de bun esti si daca merita sa te ia in echipa. Ceva talent ai, altfel ti-ar fi spus sa nu mai vii la antrenament.