Luptatorii aia care au patratele la 100kg, n-au 1.70 si nu vad ce logica are analogia aia cu culturismul in ceea ce are el nevoie si ce am zis eu.Comentezi doar de dragul de a comenta. Daca arata bine si se simte bine cu greutatea aia, n-are decat sa ramana asa, dar ma indoiesc ca se simte bine daca oboseste asa repede si mai are si dureri. Mai sunt si categorii de greutate si s-ar putea sa-l bage cu altii mai inalti cu alonja mai mare si conditie fizica mai buna.
Esti la inceput, e normal, mai ales la greutatea ta. Mai slabeste si exerseaza in continuare, cat despre durerea aia, poti sa te duci la doctor sa nu fie ceva mai grav (am patit).
Nu ti mai dezvalui din secrete vad. E normal mersi oricum de sfaturi
Da 2 dintre ei aveau peste 1 80 și erau puțin făcuți eu am vitejă și eschiveze dar obosesc repede ca, fac și joc de picioare în ring și nu-mi i-au mai mult de 6-9 pumni (în Gardă mai mulți)
Oricum ma duc la banda la alergat până acum am facut ridicari greutăți, tracțiunii, cardio și abdomene etc. Cred ca este și ca fumez, și mi se vede stratul de untura la burta în lateral
Luptatorii aia care au patratele la 100kg, n-au 1.70 si nu vad ce logica are analogia aia cu culturismul in ceea ce are el nevoie si ce am zis eu.Comentezi doar de dragul de a comenta. Daca arata bine si se simte bine cu greutatea aia, n-are decat sa ramana asa, dar ma indoiesc ca se simte bine daca oboseste asa repede si mai are si dureri. Mai sunt si categorii de greutate si s-ar putea sa-l bage cu altii mai inalti cu alonja mai mare si conditie fizica mai buna.
Nu ai anduranta. Fa mai mult cardio.
Nu avem de unde stii daca vei putea face performanta, merita sa incerci.
Nu ai conditie fizica. Lucreaza la conditia fizica si vei excela daca esti serios si te tii de treaba.
Faci de o luna si ai meciuri (presupun ca te referi la sparring)? Wtf? Daca n-ai mai facut sport, e normal sa n-ai cine stie ce conditie fizica. O sa ti-o dezvolti in timp. Daca ajungi sa faci sau nu performanta, depinde doar de tine (daca ai resurse, timp, vointa, etc).
Eu cred ca daca iti doresti o sa reusesti, lucreaza mult la conditia fizica, multe repetari la sala cu masa (greutate)mica, cardio zinic; 15-20min bicicleta, 15-20 eliptic, 15-20 stheper, 30-45 min banda, abdomene si apoi faci exercitiile pentru grupele de muschi prescrise de antrenor,
bafta!
Andrei16263829 întreabă: