| MariusKKK a întrebat:

Salut TPU, am 18 ani, putin mai mult de 180cm inaltime si 100kg, sunt destul de gras, am burta dar nu sunt "obez" si as vrea sa ma apuc sa ma antrenez acasa dar am o problema. Nu gasesc un plan cu exercitii cap coada, care sa imi zica "ce sa fac" de luni pana sambata, ce exercitii sa fac, etc. Am mai facut in trecut kickbox, stiu cu ce se mananca sportul dar as vrea sa fiu sigur pe antrenamentul pe care il fac. Careva dintre voi se antreneaza acasa in mod serios si poate sa imi lase si mie un antrenament complet? Goalul meu este sa slabesc dar sa si "pun" sau sa mentin masa musculara in acelasi timp, sunt destul de dezvoltat la corp dar nu fac nimic toata ziua, sunt multe zile in care stau toata ziua in casa si nu fac nimic. Vreau sa merg la alergat si sa incep dieta, deci intrebarea finala ar fi: Poate cineva sa imi lase un antrenament complet si poate chiar si o "dieta"? Ce sa mananc de luni pana sambata si ce exercitii sa fac in fiecare zi si cand sa ma odihnesc? Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ti trebuie antrenor baga geno cate 3 serii pe zi luni cate poti pana te inveti si treci de febra in timp o sa faci mai multe. in alta zi bagi flotari din culcat tot asa 3 serii cate poti acum. si abdomene la fel si asa in mare astea is cele mai simple pentru acasa lucrezi piept brate abdomen picioare ..luni faci de 3 serii adica 20 de geno sa zic de 3 ori cu pauza de 2 3 min intre ele marti flotari miercuri abdomen joi iar geno vineri flotari sambata abdomen. duminica pauza si in timp daca te ti care ii secretul normal. o sa vezi ca esti altul

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Despica zilnic cel putin 1mc lemne de foc, cu secure si sapa /coseste cel putin 5000mp, cu scule de mana, nemotorizate (traditionale)!
Nu trebuie sa tii regim, poti manca sanatos mancarurile taranesti traditionale.
In 1-2 ani ti se va regla greutatea si musculatura la perfectie.

Daca faci munca buna, poti si castiga, pe masura. Un zilier bun primeste zilnic 200 lei (sau chiar peste) + cazare + mancare + bautura + tigari etc.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar conform calculului de BMI-ului esti stadiul 1 de obesitate, fiindca la 1.80m trebuie sa ai maxim 80Kg.
Calculeaza-ti caloriile sa mananci maxim 1200 pe zi (300 calorii la 3 mese pe zi) si fa sport, macar 1 ora zilnic, dar sa asudezi/transpiri, ca atunci se topesc caloriile.

| haileewatson a răspuns:

Iti trebuie un antrenor personal!

| FrankRibery69 a răspuns:

Nu este nimeni dispus sa te ajute gratis, informatiile bune costa si chiar si alea care costa pot sa fie eronate. cultiva-te ca mura-n gura nu da nimeni pomana