Ok,daca proteinele nu sunt bune atunci nu mai manca carne, lapte, branza, oua, peste. Pentru ca alimentele astea contin proteine. PROTEINELE NU ITI FAC NICI UN RAU.
Nu sunt bune, acele vitamine de care zicic tu mai mult o sa te oboseasca decat sa iti ofere ceea ce ai nevoie tu.Cel mai bine este sa ai o alimentatie diversificata, multe fructe si legume, putina glucoza ca si desert iar daca ai nevoie de vitamine tabletele efervescente cu magneziu sau vitamina 3 sunt cele mai bune. Sper ca ti-am fost de ajutor
Nu cred ca o sa se cunoasca vreo diferenta cu tabletele acelea
Nici cu proteine(suplimente) nu o sa se vada vreo diferenta daca nu ai cel putin 5 mese pe zi bogate in carbo+ proteine. Vad ca nu ai nicio idee despre ce e vorba aici, despre suplimente, in mare parte despre nimic, si asculti de niste copii care zic ca proteinele iti fac rau.
Ba stiu foarte bine despre ce e vorba si m-am informat bine, dar multi spun ca sunt bune si ca fara ele nu o sa iti creasca masa musculara si daca da foarte greu, unii spun ca nu sunt bune si ca dauneaza foarte mult organismului si de aceea sunt confuz, stiu ca iti poti lua si din alimente proteinele dar eu sunt mai irensponsabil cand vine vorba de mese si cateodata mai sar peste ele si de aceea am apelat la aceste proteine(supliment) pentru ca au toate proteinele necesare si nu trebuie sa imi mai bat capul cu alimentatia atat de mult.
Deci proteinele te ajuta, dar nu o sa te ajute daca tu nu ai o alimentatie bine pusa la punct, 5 mese pe zi cel putin + proteine si odihna, despre asta e vorba. Degeaba iei suplimente daca mananci de 2 ori pe zi, in sportul asta alimentatia e 90%, sala 10%. Cei care zic ca proteinele iti fac rau sunt niste copii de 14 ani care isi dau si ei cu parerea.
Eu nu sunt de aceeasi parere am prieteni care au avut probleme mari din cauza lor, dar acum depinde de organism. Oricum mersi pentru sfaturi.
Serios? Si esti sigur ca ei au luat proteine si nu steroizi, sau alte substante interzise? Vad ca imi bat capul cu tine degeaba, eu de ce nu am absolut nici un fel de problema pentru ca le iau?
NU DEPINDE DE ORGANISM! Am mai zis si repet, daca proteinele iti fac rau inseamna ca mancarea iti face rau.
Nu mai are rost sa iti explic, tot pe a ta o tii.
Da sunt sigur, informeaza-te mai bine, proteinele din mancare sunt mult mai sanatoase decat prafurile acelea proteice.Arunca o privire pe forumuri si vezi...nu are rost sa ma mai contrazic cu tine fiecare o stie pe a lui.
Si din contra cei care iau proteina cresc in masa dar nu au aceeasi forta fata de cei care si`au luat proteinele din mancare natural.Si ep deasupra odata ce te opresti sa mai iei acel supliment masa musculara o sa scada considerabil.Eu cred ca tu esti cel neinformat.
Esti paralel. Tocmai tu te-ai gasit sa ma faci pe mine neinformat? Cand tot ce spui sunt niste aberatii?
Pai zi-ne concret ce au luat prietenii tai si ce "probleme mari" au avut.
Cand faci o asemenea afirmatie, adugi si argumente, detaliezi putin.
Si inca ceva.
" cei care iau proteina cresc in masa dar nu au aceeasi forta fata de cei care si`au luat proteinele din mancare natural"
Asta e o ABERATIE DE COPII MICI.
Apuca-te de sah
Pana acum am incercat sa mananc cat mai multe alimente cu proteine Carne de pui, curcan, oua, branza, lapte...dar nu in fiecare zii iti permiti sa le ai cel putin eu nu imi permit.De aceea am intrebat cu ce supliment pot inlocui!
bumblebee010 întreabă: